Kameralı Bebek Telsizi kullanan var mı?

Kızım buyudu ama ben yıne de almak ısıtıyorum.

Eşim almak istemediği için vazgeçmiştim ama tekrardan aklıma dustu. Yatak odası çok uzakta kalıyor. Kızın sesı duyulmuyo. Balkonda oturamıyorum ,TV ızleyemiyorum. Korku fılımlerı izlemeyi ozledım. Kulaklığı takıp şarkı dinlemeyi ozledım. Çok kısıtlanmış gıbı hissediyorum. Bu yuzden bir şans vermek istiyorum. Yarın birgun kızın odasını ayırınca çok işe yarayacağını dusunuyorum.
İnternetsiz olursa daha guzel olurgıbı.
Siz aldıysanız hangı marka guzel kullanıp test eden varsa beni aydınlatabilir mi?

Boyle birsey buldum kullandınız mı?

Bununla ilgili aşağılarda post var oraya bende yorum atmıştım buraya o link nasıl atılır bilmiyorum ama konu başlığı bebek odasına telsiz ve kamera önerisi diye birşeydi o post yardımcı olabilir size

Ben sadece kamera olanını kullanıyorum bu ara habiş kullanmaya başladığımdan beri büyük rahatlıkmış diyorum. Benimki uygun fiyatlı basit bir şey, bime gelmişti ben öyle araştırmadan almıştım. Telefondan izliyorum uygulaması var ordan bakıyorum. Biz seslenmek istediğimizde bi tuşa basıp konuşuyoruz bizim sesimiz oraya gidiyo ama ordan ses bize gelmiyo. Sen telsizli olanından alırsın daha iyi olur. Ama kamera bile büyük bir kolaylık, mutfak işimi yaparken, banyo temizlerken veya film dizi izlerken açıyorum telefondan karşıms koyuyorum hareket ederse görüyorum arada bakıyorum.

Tsk ederım canım bakayım dedıgın yere. :blush:

Ay ben de telsızlı olanı ıstiyorum. Anam bunlar da çok pahalı ya. Kiwi markasını hiç sevmiyorum ben. O yuzden başka markalara bakacağım. Seyma sen kızın odasını ayırdın mı ?

Evet ayırdım ben çok şükür, nerdeyse 2 aydır ayrı yatıyor ama sabaha doğru mutlaka geliyor yanımıza. Çok pahalılar gerçekten ya, ben de daha hamileliğimi yeni öğrendiğim zamanlar almıştım uygun fiyatlı görünce. 600 filandı o zaman fiyatı, ama hiç kullanamamıştım kedimiz için kullanmıştık hep :joy:

Benim yakınımdaki odada şöyle bi yatak vardı ona yatak korumalığı aldım sadece. Kolayca açılıp kapanabiliyor. Uyuttuktan sonra kapatıyorum uyanınca kendisi iniyor ayak ucundan.

Ne kadar iyi olmuş. Benım çocuk odada bukgısayar faln var onları atmayınca kızıma güvenip tek bırakamıyorum. Son zamanlarda daha da benı ısıtıyor. Uyku saatlerimiz olsa da gece 4 defa kalkıyor. Dişler zorluyor galiba. Bende 2,5 yaşında ayırmayı dusunuyorum. Telsız alırsam da bir iki defa denerim olmazsa 2,5 yaş ıdeal.

Bizim de aynıydı eşimin masası bilgisayarı kitaplığımız filan ordaydı. Benim başka kullanmadığım bi oda vardı biz orayı düzenledik benim ısrarlarım sonucunda :joy: bilgisayarı ve kitaplığı ordan taşıdık. Şu an oda tamamen kızıma ait oldu o sayede alıştırmaya cesaret ettim ben de. Siz de bilgisayara bi koruma filan ayarlayıp deneseni aslında gerçekten insanı rahatlatıyor. Biraz daha kesintisiz uyuyorlar. Zeynep de 1 kere gece uyanıyor 2 gibi. Mama içirip uyutuyorum sabaha kadar uyuyor 5 6 gibi bidaha uyanıyor o saatten sonra yanımızda yatıyor yine.

Sen de kamera var çok faydası olur gece bnm aklım orda kalır ya uyuya kalırsam butun kapıları açıyor. Bazı odaların anahtarı yok bızım yanımıza gelmez dıye korkuyorum. Haraketlı bır bebek. Nasıl olacak bılmıyorum ama kamera olmadan erken cesaret edemem .

Ben de kamerayı daha yenİ kullanmaya başladım, ilk başta alıştırdığımda kamerayı takmamıştım. İlk bir kaç gece insanın aklı kalıyor da her çocuk farklı gerçekten zeynep kapılar kapalıysa açamıyor henüz. Ben akşam yatarken tehlike oluşturacak bir şey bırakmıyorum ulaşabileceği yerlerde, sabah uyanıncs kapılar açıksa dolaşıyor. Ama genelde gider oyuncaklarını benim yanıma getirir beni uyandırır saçlarıma basar filan :face_with_hand_over_mouth:

Ne güzelmiş gerçekten. Senin adına ben mutlu oldum. Bizim diş bizi yıpratıyor maalesef. Babasına bile gitmek istemiyor. Geceleri dk başı kalkıp emiyor. Normalde sütten kesecektim ama diş cıkarma zamanı oldugu için kesemedim de daha da düşkün oldu. Normalde park beşikten yanımızda duruyor. Sabah 4,5 ,5 civarı kalkıyor sabaha kadar emebıldgı kadar emiyor. Yatağına koyamıyorum da hemen aglıyor. Uykusu yoksa bize öpücüklu bay bay yapıp gıdıyor. Mutfakta yıycek arıyor yada oturma odasındaki masanın ustune cıkıp oyun oynuyor. Çok huysuzsa da ben ayağa kalkana kadar ağlıyor.

2 yıldır kullanıyorum memnunum. Nereye gitsem yanımda götürüyorum. Büyük rahatlık.

Görüntü kalitesi de bu şekilde

İnternetsiz mı bu ?Son olarak telefona bağlanabilir özellıgı de var mı .?

Evet internetsiz kamera kablolu prize takınca çalışıyor. Telefona bağlanmıyor zaten telsizi yanında gezdirdiğin için Telefona bağlama gereği de istemiyorsun

Ay kablo olayı da vardı demi​:hear_no_evil_monkey:

Bizim evde piriz bulmak çok güc​:see_no_evil_monkey:

Onun içim kablosuz olanlarına bakmam gerekiyor. Çooook tsk ederım canım bnm ⚘:heart:

Suanlık bunda karar kıldım. Çok pahalı degıl İnternetsiz ve uzaktan cekım gucu ıyı dıye yazılmış. Son dk kararımda degısme olmazsa bunu alacağım .

Rica ederim canım :cherry_blossom:

Acaba sabaha doğru acıkıyor olabilir mi, ben mamaya devam ediyorum mesela mama vermesem benimki de sabah emerse emmeyi bırakmıyo asla. Mama içince içip hemen uyumaya devam ediyo genelde. Sen süt vermeye başlamıştın galiba, süt de verebilirsin o saatte uyandığında onu bi dene istersen. Bisküvili süt verenler de var ben bisküvi çok şekerli olduğu için öyle vermek istemedim yine de kilosu düşük diye onu bile denemiştim ama benimki hiç sevmedi. Süt de alerji yaptı zaten o yüzden bidaha vermedim.

Çok iyiymiş gerçekten ben de acele edip diğerini almasaydım böyle bişry alırdım mutlaka.

Gayet güzelmiş bu da, umarım istediğin gibidir canım kullanınca yorumunu bekleriz :smiling_face_with_three_hearts: