Kızlar bu tahliller den anlayan var mı ? Ne# düşüklüğü nedir neden olur nette baktım lösemi falan diyor çok korktum ya
O genelde vücutta bi grip enfeksiyon falan oldugunda da düşüyor canım korkma diğeri de karaciğerle.alakalo ama tek başına bakmıyolar ona alt değeri de önemli aile hekimi bile yardımcı olur
Bnm kızımın da ast değeri yüksek çıktı tekrar vereceğiz bakalaim bizim degerler hemolizli diurodu kan tüpleri calkalaninca falan da yüksek çıkabiliyor Muş
Bebekler ağladığı zaman bile değerlerin yanlış çıkma durumu var özellikle kan tahlililerinde sonuca netten bakmak yanıltıcı oluyor çünkü hem tek değere bakılmıyor hemde internet klasik bir insan için o değerle ilgili bilgi veriyor sizin bebeginz için endişe edeceğins bir değer olmuyor çoğu zaman
İçim çok rahatladı çok sağolun benim minnosda çok aşırı ağladı ast değeri üst sınıra yakın çıkmıştı Dr tekrar istedi kan henüz vermedik birde hemoliz durumu varmış giidp versek yine aynı çıkacak cihazda pihtilasiyor galiba bu yüzden cerrahpasaya kontrolü vaf orda vereceğiz
Bu aspartat ne oluyor ki kötü bişey mi
karacigerle ilgilj olduğunu bikiyorum sadece alt ve ast değerleri tabi karaciğer yağlanması yetişkinlerde ama bebeklerde fazla olması sebebini bilmiuorum
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim ne demik Dr on gün sonra rfkrar kan verin dedi bize size peki ne dediler
Beni çocuk metabolizmasına yönlendirdi o doktor da genel bir tahlil istedi 15 gün sonra gel dedi.
Allah Allah ins temiz çıkar biz tekrar vereceğiz bakalım kan ne olacak
İnşallah
Merhaba sonuçlarınız nasıl çıktı doktor ne dedi merak ettim.
Günaydin kuzum dün verdik ,ama geç ti saat yetişemedi gün içinde bizde Dr gosteremedik ama baktım yine yuksek artık strestne kalbime ağrılar giriyor cidid anlamda dün kardiyoloji göründüm EKG sıkintı var eko için tarih verildi gelse stres yapma
Ya çok geçmiş olsun stres yapma Allah’ın izni ile bişey yoktur,merak ettim bende ne oldu diye bişey ogrenirsen haber et,ben geçen sağlık ocağındaki doktora gösterdim bişey diyemem ama bu sonuçlar tek başına bişey ifade etmez dedi, üzme kendini bişey yoktur inşallah.Allahım korusun bütün evladları
Sağolasın kuzhm Allah razı olsun amin ecmain evet insna takıyor dün ne hallere girdik arabada idrar tahlili için idrar alabileyim die oerisan oluyoruz sonu iyi olsun yeterki bedenen yorgunluk stres artık bn hasta olmaya başlıyorum
Hiçbir şey çıkmasında yorulduğumuz yanımıza kalsın, doktor olumlu bişey diyene kadar kafayı takicaz galiba ama çokta üzme kendini bebişinin sana ihtiyacı var bizde idrar tahlilini zor verdik ya verdikleri poşete yapamadı bir türlü bende buzdolabı poşeti taktım öyle yaptım kaç saat idrar yapsın diye bekledim,aman bişey çıkmasında ben yine beklerim saatlerce
Keisnlikle evet temiz çiksin inslalah ıslak mendili göbeğinin altına sürünce birde özel bolgesine ufleyince hemen çiş yapiyorlar bn öyle aldım idrarı arabada iki büklüm oldum alana kadar hemen eşime verdik koş deidm sakın ha dokmeyesin altın bukmjs GB sevindik
Bende ıslak mendil falan denedim yapmadı 3 saat bekledim öyle, kız çocuğu olunca baya zor oldu
Merhaba tahlil sonucunu gösterdiniz mi ?