Kızlar bebeğim 4 aylik surekli kucak istiyor ama ben kahvaltımı bile yapamiyorum en azindan bunlardan birini alirsam o da ben de rahat ederiz diye dusunuyorum :))) birde bel fitigim var cok ağrıtsın da istemiyorum ergonomik bir sey olsun. Siz ne kullandınız memnuniyet durumunuz nedir
Ben mamadusbaby kanguru kullandım ikinci kızıma. 3. doğumda baya bel ağrısı kaldı bende benim oğlumda 4 aylık biraz tombiş kendisi o yüzden kullanamıyorum. Slingler biraz zor gibi geliyor bana ordan tut oraya geçir kanguru daha pratik iki yerde klips var kapat yeter bi kere ayarladıktan sonra bidaha ayar istemiyor. Ama bana sorarsan gereksiz kızımada Karadeniz turuna gitmiştik orda bazı yerlerde bebek arabası kullanamadığımız için kanguru kullandık. En fazla 10 kere kullanmışızdır.
Bende kanguru sling var hem kanguru hem sling yani ikisini birleştirmişler
Boppy Adjust Comfyfit Kanguru
Sling mi kanguru mu çok arada kaldığım için bunu almıştım çok memnunum çoğu gece bunda uyuttum bebeğimi doğumdan itibaren kullanılıyodu ama belli süre sonra bebek içinde durmak istemiyor bebek arabasında daha rahat çünkü
Kenara koyunca birazcik dursa kucak istemese bende direndim almamak icin ama 1 dk bırakayım evde kiyamet kopuyor
Kac aylığa kadar kullanılabiliyor peki
15 kg a kadar kullanılıyor benimki 0-36 ay olarak geçiyor
Kangurunun bel destekli olanu var onu kullandim
Bende ikisi de var ama kanguru büyük geliyor 1.5 aylık çocuk içinde kayboluyor kullanamıyorum sling i de ben mi beceremedim bilmiyorum içine koydum çocuk çığlık attı. Nasıl kullanıldığına dair güzel bir video var mı biliyor musunuz
Soyle bisey dene canim beraber otursun senin yaninda eline de plastic biseyler ver kasik
Tabak felan
Nasıldi peki memnun kaldınız mı markası neydi ?
Benim de ayaga kalkabileceğim en azindan bir su icebilecegim veya zorda falan kalinca bir camasir atabilecegim birsey lazim
Kanguru daha iyi ileri zamanlarda da kullanıyor ben sling aldım şu an kullanamıyoruz
Çok pahalı bişey alma o zaman uzun süre kullanmazsın çünkü. Çift yönlü olanlardan al bebeğin dışa dönükkende etrafı izleyebilir böylece.
Bak böyle bişey alsan yeter fiyatı uygun yorumlar iyi çift yönlü. Kısa kullanılacak bişey çok para vermeye gerek yok
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim kızlar @ElvinFeyza @Nursemaayter
Sen daha tecrübelisin yeni bebek arabası almak istiyorum herkes diyor ki fazla kullanamayacaksın alma kaç yaşa kadar kullanabilirim?