Kanlı kaka

Oğlumun kanında nokta kadar kırmızılık gördüm kanlı kaka olabilir mi 10 dk arayla yaptı kakasını. 3 aylık ve bugüne kadar hiç yediklerime dikkat etmedim alerji durumu olabilir mi

Mukuslu kakası var mı?

Besin alerjisi olabilir canım bugün farklı bir şey tukettin mi

Bizim bebeğimiz alerjik. Doktor süt ürünleri 7 gün sonra bile alerjiyi tetikleyebilir dedi. Gastroentoloji uzmanı

Hayır mukuslı gibi değil yani hep yediğim şeyleri yedim aslında peynir yoğurt hep yiyodum

Popo deliğinde çatlak olabilir mi

Şuan uyudu sakinleşip inşallah anlık bişeydir

Ne yememem gerekiyor

Bebeğim 3 aylık bu durumu aranızda yaşayan var mı doktora gideceğim ama yaşayan varsaa merak ediyorum

Kanlı kaka durumunu yaşadık. Çok şükür bitti. 2 aylık diyet yapıldı. Makatta çatlak tespit edildi. Kan makatta çatlaktan geliyormuş. Çatlak için krem kullaniyoruz. Diyet açma sürecindeyiz ve herhangi bir sorun yaşamadık çok şükür.

Alerji !
Bizdede aynı durum yaşandı

Alerji dolayı oluyor geçmiş olsun çok can sıkıcı diyeyten başka çare yok

Makatta çatlak veya alerji kaynaklı oluyormuş. Eğer makatta çatlak yoksa ilk aşamada süt ürünleri diyeti yapmanızı istiyecek doktor. Sonra kanlı kaka diyet sonrası biterse diyeti bir müddet bırakıyorsunuz. Sonrasında Eğer kan geri gelirse demek oluyor ki süt ürünlerine alerjisi var bebişin. 3 ay kadar diyete devam ediyorsunux sonrasında. Ek gıda öncesinde de çocuk alerji doktoruna gitmeniz gerekiyor.
Süt ürününe alerjisi yoksa yumurta veya kırmızı ete alerjisi olabilir. Ama büyük çoğunlukla süt oluyormus. Bu süreci yaşadığım için biliyorum bunları :slight_smile:

Merak etmeyin geçici bir süreç . Birqz zor oluyor ama 1 yaşına kadar geçiyormuş çoğunlukla. Bir de bazı günler huzursuzluk cok fazla oluyorsa bebeğinizdebo da alerjinkaynakli olabiliyor

Ah bizde suan o surecteyız çok zor gerçekten bende diyetteyım . Süt ürünleri yumurta ve kuruyemıs yıyemiyorum .