Emzirirken kas gevşetici kullanan var mı acaba? O da yasak mı? Kol ağrımdan ötürü fizik tedaviye de gittim röntgen çekilecek 1 hafta var daha. Günlerdir ağrım dayanılmaz hale geldi. Evde bir tane Flexo jel var. Biraz araştırdım ama uzun süreli olmadığı sürece az miktarda kullanılabilir diye yazıyor içindeki prospektüstünde. Yine bir sorayım kullanan var mıdır? Biraz sürüp bandaj yapacağım. Sıcak ovalama geçirmedi maalesef.
@Saye merhaba
Flexo jel, etken maddesi diklofenak olan bir topikal ağrı kesici ve anti-enflamatuar jeldir. Prospektüsünde belirtildiği gibi, kısa süreli ve az miktarda kullanıldığında emzirme döneminde kullanımı genellikle güvenli kabul edilir.
Teşekkürler ![]()
Bana doktorum agri kesici dahil kesinlikle kullanma dedi cunku sutten bebege geciyo. Kremler de sen tenine uyguluyosun,o deri altindan kan damarlarina ve etki gerceklesiyo. Sen kendi agrini dindirmeye calisirken bebeginde agri cekiyosa ve sutten gecen agri kesiciyle rahatliyosa durum ciddi boyuta gelene kadar nasi farketcen dedi mantikli geldi kullanmadim. Kol agrisi cekmeyen anne yoktur herhal ama sabır ile duzeliyo zamanla kaslar onceden bukadar calismiyodu ki
alisana kadar zulüm kacinilmaz
Biliyorum bunları maalesef benimki kas ağrısı değil sinir sıkışması
parmaklarımdan boynuma kadar uzanan sinir sıkışması hissediyorum günlerdir geçmiyor bir şey tutamaz hale geldim bardak bile kepçe bile 5 dk sonra kilitleniyor felçli gibi yumuluyor acamiyorum… Eşim açıyor resmen diğer sağ kolumda da var ama sol kadar değil. Sürekli bebek sol kolumda taşıyıp sağ ile iş yaptigim için oldu zannimca![]()
Gecmis olsun. İns. Bebekte birsorun olmaz da agri kesici ile baskilammaz![]()