Merhaba kızlar uzun zamandır iki göğsümün ortasında kaşıntı var yani gözle görülür hiç bişey yok yara ,alerji tarzı kızarıklık,böcek ısırığı gibi hiç bişey yok ama içten içten çok kaşınıyor emzirirken özellikle . Gebelikte göğüslerim kaşınıyordu bu sefer ortası bunu yaşayan var mı? Sizce Dr a gitmeli miyim bir sorun mu bu?
Henüz cilt yüzeyini etkilememiş bir mantar enfeksiyonu olabilir. Önce kaşıntı oluyor, sonradan ciltte görünür oluyor. İlerlemeden doktora gidin isterseniz. Ama mantarın doğal yollarla da tedavisi vardı sanırım, araştırıp önce onları deneyebilirsiniz.
Ama uzun zamandır var bu yani aylardır diyebilirim hiç bi şekilde cildimde gözle görünür bişey yok belirli bı yerde yayılmadı . Sadece son günlerde biraz arttı gibi o yüzden bir sormak istedim. Cildiye ye falan mı gitmem gerekiyor hangi bölüm bakar ki
Hamilelikte ben de çok yaşadım kaşıntıyı kanatana kadar kaşıyasim gelirdi göğüs arasının terlemesinden oluyordu sanırım şimdi emzirme döneminde de oluyor bazen
Aynen ya deli gibi kaşınıyor
hamilelikte doktora sormuştum normal dedi ama şimdi niye var anlamadım
Benim de aylar sonra cildimde gözükmeye başladı. Yani hamileydim vardı, bebeğim yaşına gelince cildimde göründü. Mantar kremi kullandım geçti ama tabiki sizinki aynı şey olmayabilir. Ben sadece benzer buldum o yüzden yazdım. Mantar kremi kullanılan yere bebeğin temas etmemesi gerekiyor bu arada.
Ben en iyisi randevu alıp hastaneye gideyim . Teşekkür ederim ![]()