Kayınvalide adayları

Evet erkek anneleri :joy: benimde iki oğlum var. Kaynanamla hiç anlaşamıyorum. ilerde bende kayınvalide olacağım ogünleri görürsek inşeAllah . Düşünüyorumda nasıl bir kaynanana olursak gelinlerle anlaşırız. Kaynanamla geçinemedim gelinlerimle çok iyi olmak isterim. Kızlar nasıl bi kaynana olursak gelinlerle iyi oluruz. Yada gelinime hiç bunu şunu yapmıcam dediğiniz bi durum varmı fikirlerinizi bekliyorum

1 Beğeni

Şöyle söylim erkek bebek annesiyim daha dün düşündüm bu konuyu kaynana olmayı oğlumu evlendirmeyi tamam bende bazen kaynanama kızıyorum ama saygısızlık kesinlikle yok aramızda kaynanama hak verdiğim nokta oldu oğlumu paylaşamam ben sanırım ya ama illaki o günleri görmek nasip olursa evlenicek ve ben ne kadar paylaşamasamda gelinim bana saygısını bozmasın oğlumla iyi geçindiği sürüce sıkıntı yaşamayacağımı düşünmüyorum her ne kadar oğlumu paylaşamasamda oğlum gelinimi üzerse tabi ki gelinimin yanında olurum gelinimle empati kurmayı tercih eder ona göre hareket ederim :blush::smiling_face:

1 Beğeni

Ben de erkek annesiyim. Baştan oğlunun sevdiği insan olduğunu bilip ona göre ilerlemek bence en güzeli. Belli bir yaşa geldikten sonra kıcsğımızda bile durmak istemeyecekler oğlanlae

1 Beğeni

Bende erkek annesiyim ve şundan eminim bir erkek annesini asla bırakmaz annesinin yerine kimseyi de koyamaz ben evladımın bana olan sevgisinden emin olduktan sonra gerisi önemli değil ben kocamla kaynanamın bağımlılığı yüzünden çok tartışıyoruz çok huzursuz oluyoruz çocuğumunda gelinimin de bunu yaşamasını istemem

2 Beğeni

Bende 4 tane yasayip gorecegiz

1 Beğeni

Bunu bende hep düşünüyorum kınadığım o kaynana olurmuyum diye olmam inşallah :joy: bikere oğlumla gelinim tartışırsa gelinin yanında olurum oğlum bana alınmaz çünkü ama el kızı alınır. Aldıklarını yaptıklarını söylemem onunda kocasının parası çünkü kim yiyecekki başka. Bide pintilik yapmam torunlarıma çok hediye almak isterim yetemedikleri yerde destek vermek isterim zaten kalan paramız yine onların değilmi. Ama sürekli kızın ailesinin evine giderde bana az gelirse bunlara rağmen aşırı bozulurum :joy:

1 Beğeni

Kadın, kadının yurdu olduğu sürece her sekilde, sifatlar ne okursa olsun anlaşılır bence.:slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben gelin olarak kayınvalidemden çok memnundum üveydi ama kızım diye severdi etliye sütlüye karışmaz hatta annemin aksine nasıl istiyosa öyle olsun derdi her şey için. Geldiğinde mutfaktan çıkmaz neler yapardı çok becerikliydi. Bana sevdiğim rengi sorup yelek örmüştü maalesef kalp krizinden vefat etti. kısa tanıdım ama çok iyi bi insandı bütün gelinlerine karşı

2 Beğeni

Valla hep öyle düşünüyoruz ama çoğu insanda illa kıskanılıyor diyo inşallah iyi kayınvalide olalım :smile:

2 Beğeni

Kıskanacağıma eminim zaten sonuçta ben onu ne emeklerle büyütüyorum ama günün birinde bi kıza bu dünyada en çok seni seviyorum diyecek :joy:
Mesele kıskandığımızı belli etmemek aman yavrum siz iyi olundaa… Demek :joy::joy:

Evet bncede herkezde kıskançlık olur ama önemli olan kıskanma duygusuna göre haraket etmemek :smiley:

Zaten iyiler erken gidiyor ya​:unamused:

1 Beğeni

3 oğlum var 3 gelinim olucak demektie kaynanamla bir problem yaşamıyoruz hiç saygısızlık etmedim etmemde eşimi de asla kisitlamiyorum ailesine karşı insan ettiğini çekermiş umarim bende brnim gibi gelinlerle karsilasirim

1 Beğeni

Amin canım rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi

1 Beğeni