Kayınvalide sorunu

Hanımlar merhaba çok bunaldım 5 buçuk aylık bi kızım var kayınvalidem resmen beni kıskanıyor artık dayanamıyorum. Doğum yaptığımda da böyle saçmaladı biraz ama artık abartıyor ve eşimle sürekli tartışıyoruz. İlk başlarda benim giydiklerimi falan hevesledi işte tayt banada alın iç çamaşırlarımı bakıyodu bunlar çok güzel banada aynısından alın falan. Aynı evde yaşamıyoruz ben ilçede yaşıyorum ama hastane vs alışveriş için mecbur yanına gidiyoruz farklı bi ilin ilçesinde yaşıyoruz en yakın kayınvalidemlerin olduğu yer. Haliyle iki haftada bir falan gidip kalıyoruz. Artık çocuğumu benden kıskanmaya başladı. Benimle uyumasını istemiyor. Kızım biraz huysuz uyku konusunda benden başkası uyutamıyor. Asla kabul etmiyor onu dakikalarca ağlatıyor kızımı ayağında uyutmak için. Ki ben sallayarak uyutmuyorum. Bana benzetiyolar asla kabul etmiyor. Çocuk bana gelmek istiyor ne anlar o anneden. Şuan herkes onun için anne diyor çok ağrıma gidiyor dayanamıyorum artık kızıma hizmet etmemi istemiyor sevdiğimde işte ne seviyosun öpme çocuğu diye beni azarlıyor . Eşime söylüyorum abartma diyo yaşlı kadın niye kıskansın seni diyor. Ben mi abartmıyorum artık çok yoruldum telefonla bile bana müdahale ediyor. Eşime bunu nasıl ikna edebilirim

Ağzının payını ver canım sen üzüleceğine dert edeceğine

Ya sürekli tersliyorum benim çocuğum sizene diyorum ozamanda eşime gidip babasının evinden mi getirdi bize hiç vermiyor diyor

Senin oğlun da babasının evinden getirmedi de yada kulaklarını tıkayacaksın canım duymamazliktan geleceksin