Kizlar kaynanam 2gun önce aradı kızı gösterdim uykusuz yorgun oluyoruz kız gazlı ve göbeğinde biliyon dedim neyse dün ile bugün yine sesli mesajlar aramalar felan sabah aradım artık konuştuk demin watsaba baktım sesli mesajına resmen kafa tutmus… keyfine aramıyorum seni kızı merak ettiğim için arıyorum başkasi olsa açan degilmi diyerek bakiyomda masinmiyon beni sinir oldum vallahi bu mesajı önce dinleseydim aramazdim asla .arayıp sen niye kafa tutuyon benim gecem gündüzüm belli değil uykusuzluk stres hepsi var ben masinmiyosam oğlun açsın o masinsin seni diyesim var
Aslinda bazen birazda ses cikartmak lazm ses cikartmadikca tepene binen cok oluyor
Bencede kendilerini bişey saniyorlar
Müsait olduğum zaman açabilirim, açamadığım zaman ortalığı karıştırmaya gerek yok. Herkesin meşguliyeti var. Çok endişeleniyorsan ulasamazsan oğlunu ara ondan bilgiyi al deyip geçin. Bunun başka çaresi yok sınır çizmekten başka. Ben de hamileyken yaşadım bu durumu. Meşgul olmasalar bile insanların ulaşılamama hakkı da vardır dedim, her gün ne yaptığımın raporunu sana veremem annemle bile konuşmuyorum her gün deyip kapattım o mevzuyu. Eşimin yanında şikayetlenmisti bir de. Güya eşim bana niye cevap vermiyorsun zamanında dönmüyorsun diyecek kızacak onun yanında. Eşim de haklı deyiverdi beni de evde uyurken arıyorlar sürekli açsan olmuyor açmasan aklın kalıyor. Yaaa öyle mi benim de hakkım var o zaman öyle dedi. Tabiki dedim ben de
Bir daha yapmadı. Darlamaya hiç gelemem.![]()
O kadar güzel anlattinki içimi okudun resmen ya lohusayim gece uykumuz yok gazlı bı bebek akşama kadar yemek yapamadım ya kucağımda ya bacağımda.kemiklerim tutuldu resmen birde bunlarin kaprisi sinjr oluyorum birde diyo ben seni keyfiye çaldirmadim ya mümkün olsa ses kaydını atsam güya benim için aramamis oluyo zaten biz umrunuzda değiliz bilmiyor muyum ya gerçekten torun sevsede inansam sevgisinede
Valla telefonlara eskisi gibi bakamıyorum artık çok yoğunum 3 çocukla. Özlediysen istersen çık gel yemeğe falan yardım edersin en azından çok makbule geçer ben de nefes alırım oturur kahve yaparım sana da muhabbet ederiz deyin.
Emin olun bir daha ses çıkmaz. ![]()
Siz de böyle ses kaydı atın he.
Cevap gelmez eminim ![]()
Ayyy gelirmi gelmezmi birdaha bilemem güldürdün beni valla
lohusaligimin 2ci günü bir bulgur plavi koydu beni 10 kere yataktan kaldırdı tadı nasıl suyu nasıl tuzu nasıl pismişmi diye sinir oldum …birde o bir yerde kaldığı zaman kar etmiş oluyo para artırmış oluyo resmen söylüyor ekmek almadim felan bu ay artırım yaptım diye
Aradı açmadım açıp konuşmam o ses kaydı ne denememi lazımdı bilmiyorum açmayı düşünmüyorum eşim gelince ona soylucem anneyin attığı mesaja bak bundan sonra sen acarsiin ben açmam diyicem ben masinmiyomuşum sen masin anneni diyicem
Yerinizde olsam eşimi hiç karıştırmam kendim veririm lafını neyse siz bilirsiniz yine de ![]()
Annen bugun bana harika bi mesaj gondermis derim en icten dilerini sunmus derim… o kadar duygulandim cevap bile veremedim.istersen sen cevap ver derim…
Haklısınız ama eşimi atayip ağlar kendi bişey dememiş gibi eşimde bana neden demedim diye başlar
Söyledim bundan sonra annenle.konuşmamda açmamda dedim Öney gene dedi attigi mesajı gordunmu acta dinle dedim bileydim sabahta arayıp konuşmadım dedim kafa tutmus bana dedim baya bozuldu eşim boşuna bozulur
Iyi demissin artik kendilerine gelsinler biraz.oyle oglan anasi diye kafalarina gore saydiramazlar.bizde ana kuzusuyuz.benim kaynana melek gibiydi ama kayip ettim.
Valla ben olsam direk eşime dinletirim arayıp attığım mesajlarida gösteririm o anlar zaten kimin haklı olduğunu (kaynanam yok buarada ama gorumcelerimle aynı şeyi yasadigimda öyle yapıyorum ben)
Varmı öyle anne yada kaynana![]()
varsa banada yollayın bı tane
annem neye küstü bilmiyorum ama 1 aydır falan gitmiyorum ben önceden hep giderdik gel dediklerinde alıştılar şimdi ben zaten dediğin gibi 3 çocukla akşama kadar timarhanecilik oynuyorum evden çıkmak bana lüks geliyo bide gidip orda anneme hizmet etmek istemiyorum yani evden çıkıp geri eve gitmek istemiyorum..oda ona kustu galiba hiç demiyor bigund ben geliyim kızıma yardım ediyim 12 senelik evliyim bir gunumde dahi benim tek çöpümü kaldirmamistir hatta gelir bura niye böyle şura niye şöyle sinir bozar gider ben ona gidincede ay oram ağrıyı buram sizliyo diye yatar yemek ev vs bana yaptırır valla hiç gidesim gelmiyor o yüzden bazı insanlar ailemiz bile olsa bı taraflarını çok kaldirmamak lazım kendilerini nimet sanıyorlar sonra bizi ezmek istiyorlar ….neyse işin özü kalmış ki kaynana onlar zaten gelin deyince cinleniyo kendileri gelin olmamış gibi yada kızları başkalarında gelin değilmiş gibi…ama ceksede çektiriyorlar hayır yani her aramada açma mecburiyetin yok zaten salla gitsin şöyle eşine böyle böyle diye gerisini boşver
Allah rahmet eylesin cnm iyiler zaten kalmiyo kotuler duruyo nedense
Telefonum esimdeydi acta dinle dedim hiç morali bozuldu hemen sabah 9da kapı caliyo uykudan bı sıçradim kaynanam gelmiş yüzsüz
Uyudugumuzu bildiği halde Zile basip duruyo Uyuyan kızı uyandırmaya calisiyo geliyi girdim uzandım gelmiş başimda dineliyo kıza bakiyo çok bişey almış gibi sanki 2tane takım almiş bı çıtçıt bı küçük yastık yapmiş ördüğü lifleri getirmiş hiç düzgünce bakmadim kızıyla gelmiş inşallah geri gider diyecemde kızı ogretirse gitmez inadına kalnder kizi
Ben kaynanamla konuşurdum arardım o arardı falan sonra bir olaylar yaşadık ve artık aramıyorum kendisi bazen arıyor onda da işime gelirse açıyorum gelmezse açmiyorum ama genelde konuşurken isteksiz ve laf sokucu konuşuyorum o da bir müddet beni aramiyor ![]()