Kaynanası kayınpeder ve kaynınız ile yaşayan var mı artık kafayı yiyeceğim

40ımda öıkmadandan beri burdayım hep hizmet asla eve gelen gidenleri bitmiyor…. Eşime de ayrı gıcık oldum beni şayediğim zaman annemlere bırakmıyor kendi kardeşi istediği gibi iki günde bir geliyor! 1 hafta annemlerde kalmak istiyorum eşim olacak adam izin vermiyor!!! Arrık kafayı yemek üzereyim bebekle bir odada yaşıyoruz resmen 7 aydır her oda dolu havasız havasız uyuyor bebeğim . Banyolu bir oda bile yok herşey rezilce

Siz beraber mi yaşıyorsunuz yoksa doğum sebebiyle mı kaldınız orada?

Kayınpeder hastalandı. Evde bir bekar erkek daha var ama saf ayağına yatıp hastaneye dahi götürenediği için eşim götütüp getiriyor. Ama yatalak vs değil 7 aydır beraber yalıyoruz bir odaya tıktılar bizi

Doğuma denk geldi

Şehir dışında değilse evin evine git,milletin kahrını çekmek sana mı kalmış,bu koca tarafı ne illet ne pislik bir şeydir,utanmadan lohusa kadından hizmet bekliyorlar,gelin gidince kaynana elleri yokmuş gibi davranıyor, insanı bir zman sonra yaşamaktan soğutuyorlar, kocan da ayrı bir cins tıpkı benim kocam gibi kendi ailesine gelince bütün imkanları sunar bizimkine gelince mıy mıy evlilikten soğudum vallahi

4 Beğeni

Hastalığı nedir? Çok kötü değilse ve imkanı da varsa bekar kardeşi gayet de götürebilir ya dediğiniz gibi. En özel anları kaçırmayın eşinizle ve bebeğinizle. Ben artık evime gitmek istiyorum yeterince destek olduk bence deyin eşinize kararlılıkla. Annenizin evine falan gitmeyin teklif ederse. Yoksa 1 hafta sonra dön gel diyecek yine kalırsınız. Sonra oraya gittin ya yeter hava aldın geldin der. Ne zaman gideriz diyor? Hiç size bir şey demiyor mu rahatsız olduğunuzu görmüyor mu?

Aynındurumdayım ya bebeğimöe altı aydır yanına uzanıp yatamadım resmen bi ara zor bağ kurdum yeni yeni kendimi sorguluyorum artık . Bebekle uğrayıyorum uyudugu vakit de hizmet beklenşuor . Tabakları bırakıp gşder nasılsa gelin yıkar ! Şwhir doşı malesef

Babam iyi olurda döneriz dedi . Babası iyi fakat yine hastaneye götürdüğü için bıraktı beni de kendşde kalıyor . 6 ay izin aldı zaten başka yok ama gğnlerim geçmiyor artık kafayı yiyeceğim 1 ay kaldı izninin bitmesine eşimin ! Günler geçmiyor 1 hafta da annemde kalayım dşyorım yok sanki ben bunların kölesiyim

Annemlere kafa dağıtmaya gitmeye ihtiyacım var en azından dinleniyorum bebeğe vakit ayırıyorum. Burda her akşam misafirleri var birde onlara çay dağıtıyorum! 5 6 saat anca götürüyor anemlere 5 6 gğnde bir

Kız bebenle kapan odaya her türlü o odadasın zaten. Kapan hepten ne iş ne başka bişey çocuk durmuyo de geç bir hafta sonra artık bırakırlar seni. Benim kaynanam da öyle yapıyordu artık alıyom çocuğu yatıyom aşağıya ne iş ne başka bişey durmuyo diyorum bi iki gün onlar yedikden sonra kalk mutfakda atıştır bişeyler yine geç odana

2 Beğeni

6 7 aydır burdayız bşr hafta annemlerde bırakmadı beni !

Sizde mi beraber yaşıyorsunuz? Baktım gelen giden bitmiyor 8 9 gübi bende odaya girmeye başladım . Misafir gelsede çıkmıyorum bzaen … bide uyanmadan dılarsan beri çağırıyor oğluma oğlummm gellk diye

Sabah mecbur o suratlarla kahvaltı hazırlıcam ben kurcam ben yıkıycam akşamda ben kuratım ben yıkarım sadece akşam yemeği yapar

Yok ben onlarla yaşamıyorum ama küçük bi ilçede oturuyorum oyuzden hastaneydi alışverişdi falan her hafta ordayız gittik mi 3,4 gün kalıyoruz. Benden de aynı bekliyor öyle yapmıyorum valla. Bazen hastayım dediğim bile oluyo ama burda eşinin tepkiside çok önemli. Eşin senden yana olmadığında işin daha zor oluyor. Açıkca söyle yetişemiyorum artık hasta olacam çocuğa kim bakacak diye. Bu benimkinde çok işe yarıyor kendi evimde bile kocam az destek olmasın hemen diyorum yoruluyorum bak hasta olacam çocuk ne olacak ozaman diye hemen kendini toparlıyor. Bence eşini ele almalısın bide şunu fark ettim kadınlar kocalarıyla kavga edince atışınca kaynananın daha çok hoşuma gidiyor asla kocanla aranı bozma güzellikle kocanı kendi tarafına çek ezdirmesin seni. Ne olursa olsun küçük bi bebeğin var kaynanada söyle açık açık suratına bana ağır geliyor çocukdu ev işiydi diye rabbim kolaylık versin çok zor bir durum

1 Beğeni

Eşim çok şükür odaya girince çok vs demiyor ama . Mevbur sabah kahvaltı benden beklemiyor bulaşık zaten elini sürmüyor kadın . Eşimde aen yıkama annem yıkasın demez asla .

Annemlerde yakın onlarda kalmak istiyorum izin vermiyor eşim

İzin istemende yanlış bişey ya afedirsin ama sonuçda sende bi annenin evladısın ailenin evine gitmene karışmaya hakkı yok diye düşünüyorum bence yinede eşine güzellikle ikna et belki kayınvaliden dolduruyodur.

Zaten knlar surat yapıyor gittiğimde eşimde çoçuk gibi ondan çeniuor

Fazlasıyla idare etmişsiniz ya. 1 ay kaldıysa o kalanı da evimizde sakin sakin vakit geçirelim başbaşa biraz dışarı çıkalım falan deseniz . Guzelce konuşun bence kardeşini de söyleyin. Konusabilir halledebilirsin diye yureklendirin esinizi. Eşin olarak bunu istemeye hakkım yok mu deyin. Ben önce güzellikle konuşuyorum sonra baktım olmuyor çileden cikiyorum artık maalesef.

Cok sorun yapmayacaksa git
Sen izin aldin senden gunah gitti
Sen keyfinden gitmiyorsun anana
Onlarin evine gelen misafirden sen
Mesul degilsin.
Gitsinler nerde hizmetci sozum kapidan disari
Buluyolarsa bulsunlar.
Diger oglunuz engellimi o niye ilgilenemiyo
Babasiyla derdim.
Onun eli armutmu deriyo dilimi yok disi mi
Yok yabanci memlekettemi yasiyor.
Senin yerinde olsam giderdim vallaha gelen gelir arkandan bak da gor.
Sen kendini dusunmezsen el hic dusunmez
Yanlis anlama canim bu zamanlariyin degerini
Ileride cok ararsin.

1 Beğeni