Eşim izin vermiyor diye bir şey yok yakınsa kendnz gideblrsnz nasıl ki aylardr siz onun ailesinin yanındasnz biraz da kendi ailenzn yanında kafa dağıtmaya ihtycnz var bu bir ikncisi de daha önce açtğnz postlardan okumştum sanrım kanser hastasydı kayınpedernz Allah şifa versin inşallah bi sene önce bnm de kayınpederim kanserden vefat etti bzm evler yakındı sabah gidiyordum akşam geliyordum akşama kadar hizmet ediyordum sürekli misafir kayınpederim hastalğndan dolayı yemek yiyemiyordu çoğu zaman ben evmden yemk yapar öyle götürürdm ama yine de pek değer görmedim laf edildi ölmüş gitmş arkasından konuşmak istemiyorum ama szn de kayınvaldnz eli ayağı tutuyorsa çok yaşlı değlse evi ile o bekar oğlu da babasyla ilgilensin ama eşinize bunu yapıyor diye tavır almayın bence anne baba bulunmaz evlat olarak üstüne düşen görevi yapmak zorunda diğer kardeşleri yapmıyorsa bile onun annesine babasına yaptığı hayra engel olmayın bence bi süre daha idare edin iyi geçinin az kalmış ztn kalp kırmayın boşu boşuna suratda asmayın bnce evet zor bi durum kabul ediyorum asla rahat olmuyo insan ben szn yerinzde olsaydım bu kadar zor olacağını düşünseydm en baştan önümü görerek lohusayım küçük bebeğim kalkıp gidemem diye en baştan tavrımı belli eder kendi ailemden annem kardeşim kim olursa artık yanıma alırdım eşim gtsn götürsün hastaneye babasını derdim belki de ya da Allâh rızası için der gider sabır çeker dayanmaya çalışırdum ama bu zamana kadar sabrettysenz azcık daha dişinizi sıkın derim ben Allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun . Baştan da istemedim eşim getirdi ısrarla . Dayanıcam mecbur dişimi sıkıcam . Benim sabredemediim erkek kardeşinin safa yatması
Bizde lohusa halde geldiğim halde eşim her işlerini yaprıgınhalde annesi müdanem yok size diyor . Ne kıymet bilmesi … annem babam yardma geldi kadın onları bile görmüyor . Ama az kaldı umarım bşrdaha bana mıhtaç olmaz bu kadın
Heekes şuan gayat kendi istediği kafada kendi hayatınınyaşıyor bi ben köle gibi izin derdindeyim yani eşime kızılmayacak gibi değil
Siz bide bana sorun eşimin iki tane bekar erkek kardeşi var onlar paralarını sağa sola harcarlar eşim onların düğünü için birikim yapıyor altınları düğn vs herşeyi eşim yapcakmış kayınvalidem çok baskı uyguluyor eşime kardeşleri için bütün masraflar sende diye
Allah ne sizi onlara ne onları da size muhtaç etmesin zor bi durum bende şahsen kayınvalidem ile bir gün bile yaşamak istemem kardeşim burda diye kırkım çıkınca yanıma geldi kardeşimin yüzüne ablan artık iyileşti sen gidebilrsn evine dedi o kadar kırıldı kardeşim dedim göndermicem kardeşimi
Zaten herşey eş te bitiyo aslnda ama o da babası biraz daha dayanın geçer gider inşallah
17 sene yasadim
Evet sırf babası hasta diye yüzüne bakıyorum kadının evde . Bizimkide der kardeşimin salonunu tutarsın diye sanki o onun oğlu . Böyle yaptıkları için evlenemeyecek o çoçuk