Kelime sayısı

Bebeklerinizin ilk kelimesi ne zaman başladı kızlar bebeğim 12 aylık anlamsız kelimeler söylüyor bazen bana bakıp atte falan diyor anne demek istiyor galiba bilmiyorum. Başka hiç anlamlı kelimesi yok

Baba, dede, mama falan demiyor mu.

Kizimin 6 aylikken dede ile başladı şimdi 8 aylık anne baba hadi falan diyor 12 aylık tek kelime ise az ama her bebeğin gelişimi farklı gün içinde siyah ekranda Serçe leylek ve sar makarayı şarkılarını dinletmenizi tavsiye ederim herhangi başka bir endişeniz var doktora götürün tabi siz bebeğinizi daha iyi gözlemliyorsunuzdur

Kızım 10 aylık anne baba dede nene dit del vs vs gibi şeyler söylüyor. Kendi kendine konuşuyor hatta bizimkiler ağzı dil dolmuş diyor. Doğduğundan beri sürekli göz teması kurup konuştuk. Şimdi de onun karşılığını alıyoruz.

5 aylıkken baba dedi bu ilk kelimesiydi hemde benim doğum günümde :grinning_face_with_smiling_eyes:
Şu an 14 aylık anlamını bilerek anne, baba, mama,su, dede, abi, al, ver, aç, kapat, kapı, meme, pis, çiş, bak diyor

11 aylığına şuan
Eh su
İııgg diye kızma şeyi var sürekli sinirleniyor :grinning_face:
Baba diyor bazen ya babba ya da babagggg
Dede
Anneanne dedi bi kac kere
He kelimesi cok söylediğimiz bir şey :grinning_face:
Del
Hala
Hadi diyor ilk kelimemiz buydu bunu da çok söylüyoruz

13 aylık şuan
Baba
Dada
Mama(bana diyo bunu anne demiyo)
Yaya(kediye diyo adı arya)
Meme
Bay bay
Gel
Miyav

Doktor 1-5 arası söylemesi lazım demişti 12 ay kontrolünde

Kelime sayılır mı bilmiyorum kitaptaki hayvanları göstererek me, cik , hav falan diyor. Uyuyalım dediğimde dandi diyor. Fırını tencereyi gösterip cıs diyor. İstediği bir şey olursa bu diyor. Tuşlu bir şey olursa bas diyor ( Asansör, çamaşır makinesi gibi. )

Benimde oğlum ilk baba dedi ,Azerbaycanca Ata ,ama o ada dedi​:grinning_face_with_smiling_eyes: