Kendimi çok kötü hissediyorum

Iki gündür Sağ bileyim o kadar çok ağrıyor ki bugün daha da şiddetli ağrıyor artık parmağımı parmaklarımı oynatamayacak hale geldim canım çok yanıyor üstüne sabah Ocak açıkken kızım uzanmış oraya iki parmağa demire yapıştı yandı şişti morardı bayağı bir ağladı ne dokunmama izin veriyor Ne suya tutmama izin verdi yanık kremi de evde yoktu hastaneye kendim gidecektim nasıl gideceğim kimse yok yanımda eşimin iş yeri zaten uzak bırakıp gelemez kaynananlar yakın ama çok lafını ediyorlar Sonradan o yüzden onlardan da yardım isteyemiyorum ambulans aradım kızım hiç durmadığı için basit bir yanık için ambulans gönderemeyiz dediler sağlık ocağına götürün orada bakarlar dedi bizim de kaydımız burada değil en yakın sağlık ocağına kalktım götürdüm kızımı orada da kaydınız burada yok diye bakmadılar geri eve geldim kızım şu anda daha iyi çok şükür Ama işte bezini açmaz üstünü değiştirmek saçını taramak Ne bileyim yani dışarıda kucağına almak derken bileğimi çok zorladım iyice şu an hareket ettiremez Haldeyim kızın da hareketli söylüyor üstüne oturuyor geliyor gidiyor Vallahi ne yapacağımı şaşırdım şimdi akşam gelirim seni hastaneye götürürüm diyor kimsesiz olmak o kadar zor o kadar zor ki Bunu bir kez daha anladım Canım çok acıyor Bakmak zorunda olduğum bir kızım var Kendi acımı bile unuttum onun acısını yanında hakikaten zor ya öyle bir sizinle konuşmak istedim of of of sağlık Gerçekten çok önemli ya şu an Sağ elimi kullanamıyorum O kadar kötüyüm ki Allah’ım sen yardım et dua edin lütfen

Ah canım ah ah çok üzüldüm ya rabbim yardımcın olsun Allah şifa versin üst üste gelmiş hepsi yıpratıcı olmuş canım… acıyordur bebişinde eli dokundurmaz tabi.. ne saçma sağlık ocağı geri göndermiş ellerine mi yapışır ya bı baksalardi bizim buralarda öyle yapmazlar bakarlar .. sende kısa zamanda gidip göstermelisin biraz dinlendirmen gerek elini ama nasıl yapacaksın işte yakınında insan var ama lafları yüzünden demek istemiyorsun komşun felanda mı yok Allah yardımcın olsun

Amin Allah razı olsun yok komşum falan da yok yani Var da güvenmiyorum Tanımıyorum kimseyi kızımın eli biraz daha iyi şükür Ama benimki gittikçe kötüleşiyor eşim gelecek birazdan İnşallah hastaneye gideceğiz bakalım inşallah kötü bir şey çıkmaz

İnşallah canım haberdar et :folded_hands:

Zorlamaya bağlı ezilme olmuş doktor romatizma başlangıcı da olablr dedi kan tahlili vs vs istedi dahiliyeden randevu almam lazım bunun için ilaç verdi sargı bezi fln buzla sar dedi öyle yani

Yaa çok geçmiş olsun canım o zaman gidebilirsen uzmana git kısa zamanda Allah şifa versin :palms_up_together: