Kilo aldıran tarifler

Kızlar kilo almak için diyet tarif verebilir misiniz ?? Çok zayıfım aşırı derece de

Kaç kilosun canım

47 canm 55 falan olmak istrdm

2 Likes

Aaa aslında çok zayıf değilsin ki yani boyun ve yaşında önemli ama bende 48 dim 48 hamile kaldım 57 dogurdum 4ayda 52 düştüm boyum 1.62 mesela tam ideal kilodayım keşkeem bende geri 47 -48 olsam şey ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama kardeşim de çok zayıftı cicibebe alıpicine ceviz bal falan karıştırıp yiyordu birde aktardan atom alıyordu

Aslında boyunuza göre 52 kg anca bile nasl 47 olsam diyorsunuz ya bn 155 boyum kg 47 insanlar yüzüme yüzüme zayifsin diyorlar üzülüyorum bu cicibebe tarifi de çok değişik şeyler var ağır tarifler oluyor yaoamitiru

Kardeşim yapıyordu fayda da gördü o yüzden önerdim

1 Like

Ben de çok zayıftım yıllarca, kilo alamıyordum. Her akşam yatmadan cici bebe bisküvisini süte karıştırıp yiyordum öyle kilo aldım.

Tşk ederim cnm kaç tane cici bebe koydunuz bardağa bir de kaç gün uyguladiniz

Birkaç ay alışkanlık haline getirdim. Akşam 9 -10 gibi atıştırmalık niyetiyle film izlerken filan yiyordum. Arada yemediğim zamanlar da oluyordu tabi ama genel anlamda geç saatte kalori almaya çalışıyordum. 1 normal çorba kasesi sütün içine birkaç tane bisküvi atıp yiyordum. Bebek maması veya puding gibi katı yapmıyordum. Sütle ıslanmış bisküvi yani.

:face_savoring_food::face_savoring_food::joy::joy: canım çekti şimdi ya 43 kilo dustugum de kardeşim yapardı kendine atom gibi cevizli ballı falan banada sadece sütle

Çok severim ben de​:grinning_face_with_smiling_eyes: ama hazır bebe bisküvileri bebeklere niye verilmemeli açık, şişiriyor belli. Biz bile bir sürü kalori alıyoruz. 52 kilodan 62lere çıkardı beni.

Kan değerlerinize baktırın bence önce, ferritin, d vitamini, b12 vs. Bir eksiklik yoksa mantı, makarna, patates köfte yiyip yatın :grin:

Aynı durumdayım :skull:

Ablamda yapmıştı bal ile ceviz ,işe yaramıştı hemde​:rofl:

Ya cidden kardeşim kendine karıştırıp karıştırıp yiyordu fayda gördü sonra abla gel sana da yapam dedi bende sadece sütle mama gibi yapıp yedim 43 den 50 ye fln çıktım şimdi işinden dolayı fazla kilo veriyor ama izine geldikçe 6ayda falan tekrar yapıyor gidene kadar

1 Like