Merhaba, eğer doktorunuz bebeğinizin kilosunu normal buluyorsa ve persentil tablosu icerisindeyse tombiş bir bebek olmak zorunda değil önemli olan sağlıklı olması sonuçta. Yanlış anlamayın doğum kilosunu bilmiyorum ama 3 ay 16 günlük olan bir bebek ise kilosu bana çok normal geldi, benim kızım 3 ay 28 günlükken daha 5 kiloydu. Önemli olan sağlığında bir sorun olmaması
Kilosu normalse bencede gerek olmadığını düşünüyorum.Evet biz anneler severiz tombiş bir bebek fakat bunun için miydesini tıka basa doldurmamıza hiçççç gerek yok.Önemli olan sağlık ve gelişiminin tam yerinde olması.
Doğum kilosu 3300. Doktor normal diyor hatta iyi diyor . Ama bizim ailede bütün bebekler iri yarı tombik. Gözleri alışmış sanırım benim bebeğime zayıf gelişmiyor diyorlar.
Doğum kilosu da gayet güzelmiş bizimde 3400du ama gelin görün alabildiği sadece o kadardı, evet herkes tombiş bebek sever çünkü severken ele avuca gelmesi hoşumuza gider ama hiiiç önemsemeyin lütfen bu durumu yaşayan biri olarak söylüyorum bunu, 3 günde bir sağlık ocagına gider kilosuna baktirirdim çünkü sürekli zayıf olduğuna dair konuşmalara maruz kalıyordum ama farkettim ki en önemli kuralimiz sağlıklı olması ve sağlıklı beslenmesi. Ek gıdaya da geçtiğinde aradaki farkı göreceksiniz bebisinizi zorlamayın derim Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah bütün bebek ve çocuklarımıza
Hangi serisi prosyneo mu