Kixlar acil bakarmisiniz

Oizlar gözümde böyle beyaz üçlü bisey cikmis çöm aciyo nedir bu bilem varmi

Ne olduğunu bilmiyorum ama arada bende de çıkıyor göz açıp kapatmakta çok zorlanıyorum ama sonra kendiliğinden geçiyor

Gelincik değil mi o

Son 3 haftadır bende de devamlı çıkıyor. Önce 3 tane çıktı peş peşe çıktılar, onlar geçti 2 hafta sonra bidaha çıktı. O da iyileşti şimdi tekrar acı hissediyorum görüntüde fazla bişey yok da. Bana da kan değerlerine baktırmamı söylediler veya bir mikrop oraya yerleşmiş olabilir o yüzden sürekli çıkıyordur dediler. Ben de kan değerlerim düşmüş olabilir diye düşünüyorum çünkü bir süredir çok fazla halsizlik ve vücut ağrısı çekiyorum. Her şeye isteksizim yorgunum hevesim yok çok unutkanım. Yarın kan vereceğim dahiliyeye randevu aldım.

Arpacık çıkmış tıpta şalazyomda deniliyor eskilerde nazardan çıkmış derler​:blush: patlasa aslında iyi olur sertleşirse bekleye bekleye ağrı yapar. Antibiyotik damla ve kremle geçecek bişey. Sadece ılık pansuman yap o bölgeye. Dayanabileceğin sıcaklıkta olursa daha iyi olur sıcak onu yumuşatıp eritecektir geçmiş olsun.

Ben çok çok uykusuz kaldığım zamanlarda çıkıyor. Demlenmiş ılık çay ile pansuman yap, göz doktoru önerisi bu.

Canım ya enfeksiyon yada Halk dilinde it dirseği eşimde çok olur batma falan var mı

Düğüne gittik aynısı hem kızımda hemde Bende cikdi

Zorlak diye biliyorum bendede çıkıyor strese girdiğimde yada vucudum dinlenmedigi zaman cikiyor