Kızamık aşısını hangi bölüm yapıyor

Besin alerjisi var kızımın sağlık ocağında ki hrmşire hastanede yapıcaklar dedi çocuk doktoru biz yapamıyoruz dedi bursada iki hastane dedi hangi bölüm sormayı unuttum bilen var mı sıcakta birde çocuk doktoruna gitmiyim

Sosyal pediatri bölümü yapıyor diye aklımda kalmış ama teyit etmekte fayda var

Aynen yumurta alerjisi olanlar kızamıgı hastanede yapılıyormuş çocuk doktoru yapucak sandım oda iki hastane yapıyor diyince başka şeyler vardı sormayı unuttum hangi bölüme gitcem diye malum çok sıcak çocuğuma bakıcak kimse yok ki gidip sorayım . Kızım hem arabayı sevmiyor hem de sıcak hava aşı zamnıda geldi siz tatlış annelerin bilgisi vardır diye düşündüm

Öyle bir bölüm bulamadım acaba daha başka adı mı var

Şehir Hastanesi’nde olduğuna eminim farklı hastaneler için durum nedir bilmiyorum, belki de aşı olduğu için direk gidiliyordur sistemden çıkmıyordur..Benim kızımda aşılar biraz fazla yan etki yapıyor çocuk doktoru da haliyle yapmaya pek yanaşmıyor, sosyal pediatri bölümü yapıyor dedi diye aklımda kaldı çünkü çocuk doktoru yapmadı sizin dediginiz gibi orada gözlem altında tutuluyor bir süre sonra gönderiyoruz demişti eve de..

Şehirhastanesini demedi ünv ve çocuk hastanesi var oraları dedi

Anladım maalesef o hastaneler için fikrim yok

Alerji bölümü bakıyor biz orda yaptırdık

Nasıl ilerliyor randevu alıp aşı mı yaptırmak istiyoruz diyorsunuz yoksa aşı için önceden gün mü veriyorlar

Sağlık ocağını arayıp hemşirene sorabilirsin bilgileri vardır heralde hem sürekli sürekli yorulmamis olursun :blush:

Yok bilmiyor ki o bna soruyor yanında kilere sordu hiçbiri bilmiyor pazartesi aerji çin randevumuz var oradan alırım bllgi artık

Daha önce alerji bölümüne gittiyseniz sıra alıp direk gidin doktora söyleyin gün verir mi o gün yapar mı bilmiyorum. Yapacakları zaman yataklı servise alıp damar yolu açıyorlar tahlil yapıp aşı yapıyorlar.

Hadi ya . Aslında hep ortalığı babaannesi karıştırdı süt diyeti yapıyordum iyi gidiyordu yemeğe gittik o kadar deme rağmen tereyağı koymuş yok zeytinyağı yaptım dedi yedim alerji tetikledi doktor yumurtayı susamı dw da kesti tesadüfen öğrendim koyduğunu . Çok sinirlendim çocuğum yok belkide kaç aydır kan veriyor şimdi damaryolu açıcaklar belki de yok yere

Çocuğun sağlığı yani bu ya böyle bir konuda nasıl zeytinyağı koydum diyor. Bir sey söyleyince de gelin suçlu olur. Yumurta alerjisi çıktı mı peki alerji testi yapıldı mıı, Yoksa kafasına göre mi yumurtayı ve susamı kesti ?

3ayda başladı 6. Aydan önce testler yanlış çıkabiliyormuş süt ürünlerini önce çıkardık geçmedi sandık biz yumurtayı çıkardı sonra. Test yapılıcak aya geldik negatif çıktı bu seferde kontrollu diyeti açıyor önce bn sonra kızımın yiyicekleri ama bunlar zaman alan bir dilim. Bence yumurtaya yok o ara tereyağı koymasa yumurta da da yasaklanmazdı. Anlattım doktora çok kızdı ama yavaş yavaş açalım diyetini dedi uzun bir süredir tüketilmiyo dedi . Geçen peynirli gözleme vermiş peynir yok diye beni ikna etmeye çalışıyor. Sen anla artık ha yaşlı falan değil gayet genç

Kayınvaliden yüzünden uğraşıyorsunuz resmen ya. Anlaşılan seni dinlemiyor eşin konuşup biraz tepki verse dikkat etmez mi ki ? Yaşlı veya genç torunu sonuçta insan biraz sağlığını düşünür

Yaşlılar anlamaz ya ondan dedim. Annesine dedi az koydum diyordu eşimin diyeceği o fazla birşey diyemez annesi ne diyebilirmiş çocuğum sağlığı demiyor hiç . Bazı insanlar baba olmayı aile olmayı hak etmiyor.

İşte böyle birsey de azı çoğu fark etmiyor maalesef . Yani yeri gelince de annene de az ağzını aç, bisey diyememek nedir. Keske evlenmeden önce anlasilabilse nasıl bir eş, nasıl bir baba olabileceği :neutral_face:

Kendi ile ilgili mi oldu mu çok ağır konuşur bize gelince ne desin. Keşke herkes in bit sıvı var işşte . Çocuğumcanı yanmasın istiyorum çok mu

Keske sadece kendisi icin agir konusmasa.. Bir anne olarak istedigin cok haklı ve normal birsey. Bebeklerin canı yanmasın, hasta olmasınlar zaten :folded_hands: