Ayy kizlar çok yoruldum uykusuzluk bir yandan gözümüzü kirpmiyoruz 2 gündür daha kötü olduk sürekli ıkınma ağlama ne yaparsam yapayım fayda yok onerebileceginiz birşeyler varmı birde sürekli ikinmak için gögsümü kullaniyo resmen diğeri geçmeden otekisinide bıçak gibi kesmeye başladı kremler susam yağı hep kullanıyorum ama yokya kesik derinleşirde emziremem diye korkuyorum napcam böyle bunalıma girdim iyice
Benim bebeğim Allah izin verirse 1 hafta sonra 2 aylık olacak benim ki de öyle devamlı gaz sancısı çekiyordu uyuyamıyordu devamlı ağlıyordu kızarıyordu ne yaparsam yapayım susmuyordu dün doktora gittim anlattım bana bunları verdi tamamen bitkisel bana fayda etti gibi geldi gazını öncekine göre daha rahat çıkarıyor göğüs ucu için bir kremim vardı ama oda kendi evimde kaldı eczaneye sorduk direk onu verdi bir eczacıya danış istersen
Gündüzleri neyse diyorum yemek bile yiyemiyorum afedersin lavaboya gidemedigim bile oluyor ev işi öylece duruyor çocuğumun uyuyamamasina dayanamıyorum sürekli ağlıyor bende uykusuz olunca diğer çocuklarimla ilgilenemiyorum biraz agresif oluyorum dersleri felan var doktorami yazdirdiniz önerisiyle mi aldınız bunları
Ya benim gögsümün ucu değil ucunun altı bebeğin damakla tuttuğu yer bıçak gibi kesiyor damagiyla nasıl yapıyorsa
Doğru ama gazi oldugu için süreli meme istiyor buda emdigi zaman cikartiyor bende sürekli vermekten yildim bıçak gibi kesti damagiyla tuttuğu yeri gögsümün ucu yara değil alt tarafını bıçak gibi kesiyor onada iyi gelirmiki çatlak olsa neyse bu resmen bıçak kesiği gibi
İyi gelir denemekte fayda var. Hem bunu sürünce silmeden de emzirme yapabiliyorsunuz. Süt üretimi için dinlenmek şart biliyorsunuz.Bebeğinizinde Gazı gider inşallah. Sizi çok iyi anlıyorum benim de 1. Sınıf var ve bebeğim de gazlı. Rezene çayına başladım. Artı hoşaf fln içiyorum bebek içinde SYMBIOSYS Bifidrop damla kullanıyorum. Doğal bir damla doktoruma danıştım kullanabilirsin demişti günde tek seferde 6 damla.
İnşallah iyi gelir geçmezde daha fazla keser emziremem diye korkuyorum yarın alırım inşallah iyi gelir …biliyorum sütüm azalır diyede korkuyorum ama uyumuyorki hiç dinlensem hala kucagimda sancilanip duruyor uykuya tam dalamiyor sancidan gündüz yatsa yanına uzanıp uyucam oda yok hoşaf bende içiyorum rezene aldım bir iki kere içtim faydası varmı tam bilemiyorum kızım uyursa kaynatıp içerim inşallah birde kimyon kaynatıp içiyordum onuda yaparım bugün uykusuzluk çok zor sırtım aşiri ağrıyor bacaklarım felan yatmadigim için galiba
Allah yardımcınız olsun valla. Bu günlerde geçecek de geçene kadar tükeniyor insan işte. Rezene her gün için 1-2 fincan faydasını görürsünüz. Kimyonu da duymuştum ama yapıp içmedim yemeklere katıyorum sadece.Sağım yapıyor musunuz? Hani emzirme iyice zorlaşıyorsa göğsünüz iyileşene kadar sağım yapıp verseniz kabul etmiyor mu? Elektrikli ile yapın ama masaj yapma tekniği olan ile. Manuel olan pompa da yara yapar dikkat edin. Birde silikon göğüs uçları var onları da deneyebilirsiniz.
Bende aynı şekilde lavaboya gideceğim zaman bebek arabasına koyuyorum oğluma diyorum ven gelene kadar ileri geri yapıver
doktora anlattım bunları bana yapacak birşey yok belli bir aya kadar böyle olacak dedi sonra bunları yazdı bitkisel içerikli kullan diye
Tahin yağı denedin mi üstünde kalan yağı sürenler varmış işe yarıyor diyorlardı bende işe yaramadı maalesef ama sende işe yarar belki
Amin cnm inşallah haftalardır tek göğüs emziriyordum diğerini sağıp veriyordum ama illaki meme istiyor yoksa susmuyor bu göğsümde acismaya baslayinca diğerini dün vermeye başladım bu günlerde geçecek biliyorum ama dediğin gibi tükeniyoruz
Aynen yaa çok zor oluyor Allah yardımcınız olsun seninki kaç aylık oldu ve kaç ay sürecek bu
iki damlayida aynı andami kullaniyorsun sadece zencoyu ovenlerde var emin olamadım ki hangisi işe yarar diye karar verip yarın alayim
Ya denedim cnm aynen bendede işe yaramadiki nasıl kesiyor damagiyla anlamıyorum hala
Amin canım cümlemizin İnşaAllah 1 hafta sonra 2 aylık olacak Allah izin verirse 4 5 ay sürüyor galiba oğlum da kolikti 5 aya kadar devam etti yanlış hatırlamıyorsam.
İkisini aynı anda kullanıyorum niri gaz için diğeri de sütün bağırsakta daha çabuk sindirilmesi içinmiş
Komple almıyor mu acaba kahverengi kısmı normalde 40 çıkana kadar biraz daha iyi olması lazımdı göğüslerinin. Doktora falan sordun mu krem falan birşey verirler. Göğüs pediatri kullanıyorsan aslında o akan sütün de iyileştirmeyi lazım biraz biraz
Kac aylik bebegin klisma denedinmi ayakta yapmasin bide yumruk yapsin ellerini.benim oglan oyle ogrendi buyuk tuvaletini yapmayi.
Oy maşallah biz daha 1ay 6gunlüguz yarın izlenimi var aile doktoruda yazar degilmi
Alıyor tamamen sokuyorum ağzına geri nasıl ediyorsa damagina getiriyormu anlamıyorum vallahi şuan bile öyle.bir acisiyorki diğer cocuklarimda yaşamadım hiç
Daha 1aylik