Kızlar 9 ay 21 günlük kaç uyku yapıyorsunuz

Sorum başlıkta aslında… Biz 3 yapıyorduk 2 gündür ikiye düşmeye çalışıyorum sizde durumlar nasıl gece uykunuz nasıl

10 ay 8 günlüğüz 1 aydır 2 uykuya geçtik. Ama gel gör ki gece uykumuz yok alarm gibi saat başı ağlıyor meme almadan da uyumuyorrr ne zaman düzelir artık bende bilmiyorum

Hadi ya bende 2 ye düşeyim diyorum ki gece düzelsin bizde aynı saatte bir 2 saatte bir uyanıyor ya..

Benim kızım 9da ikiye düştü gündüz uykusu yaşına girdikten sonra da tek uykuyo maşallah nazar değmesin hani tek’e erken düştüğümüzden midir bilmiyorum gece uykuları arttı uzadı sadece diş zamanı huzursuz o kadar

Merhaba :cherry_blossom: Bebeklerimizin ayı ve günü aynı. Biz 3 uykuya devam ediyoruz. Arada nadiren 2 uyku yaptığı oldu. Dişlerimiz çıkıyor o yüzden bu aralar uyku çok düzensiz.

Ay Allah kolaylık versin canım ya deniyorum bende ama gece uykusu bozuldu sanırım anamı ağlattı bu gece saat başı kalktı

Ya ne güzel maşallah bizde işe yaramıyor şuan olmadı geri 3e doncem bakalım

Uyku eğitmenleri diyor ya düşün diye gece uykusundan çalar sırf o mantıkla ilerledim ama yemedi bizimki :joy: