Kizlar acill delirecem artık

11ay 27 günlük kızım ne gündüz ne gece uyumuyo kafayı yemek üzereyim artık dayanacak gücüm kalmadı gibi. Sürekli emmek istiyor kucağımda kalsın kaç aydır böyle devam ediyo bıktım sürekli emzik niyetine kullanıyor dedim kaç gündür süt gece beslenmesinde sonra vermiyorum ama saat başı ayakta su anda bile uykusundan uyandı uyumuyo sallayıp uyutayim diyorum kalkiyo çok esniyo uykusu var ama uyumuyo. Gündüz tek uyku yarım saat bilemedin 40 45 dkka dahası yok uykusuzluktan sürekli mızmız emmekte bu sefer istiyo ek gıdayı vermeye çalışiyorum emdiği için mi ne yok yani tam anlamıyla

Akşam 9 bazen bugün sabahtan40 ddka uyudu bütün gün uyanikti uyumadı akşam 8 de uyutmaya getirdim ama yok yani uykunun n su yok bizde napcammm lutfenn akıl verin dayanamıyorum kimsede uyumuyo çığlığı basiuo babası başa çıkamıyor napim ya

Ya atak haftası yada diş geliyor olabilir mi azı diş genelde uyutmuyor.

Ne sabah ne gece. Üst diş yok allta iki diş var

Yani jel sürüyorum soğan rahatlatiyo diye sürüyorum yetmiyo karanfil Zeytinyağı kürü yapıp sürüyorum ama yok şu anda hala onunla savaş veriyorum resmen 2 saattir uyanık diğer saatler zaten sürekli uyandı durdu yok yani

Salyasi akıyor mu yani diş yönelik biseyler varmı elini ağzına sık sjk alıyormu damaklarina bı bak beyazlama yada morarma varmı benimki de 11 aydan sonra başladı sık kalkmalari ama son zamanlarda daha kötü oldu bide öksürük başladı iki gudnur burnu akıyordu öksürüğe döndü ama keyfi iyi sadece benim onun yanında ayrılmanın istemiyor yemeği yapamıyorun ağlıyor kucana al diye çok zorlanıyorum son zmAnlar da bende

Valla açıkçası ben kac aydır o durumdayım hep kucakta halada lavaboya gidemiyorum agliyo artık dışardan söylüyor oldum yemekleri yok salya hiç yok hani aşağı on kesici disleri gelirken de salyasi yoktu ki evet arada ağzına birşey götürüyor ama o kadar sadece

Ayrılık kaygisi yasiyorlarmış 6.aydannitibaren bir yaşta pik yapıyormis 18.aya kafar devam ediyormuş bende öyleyim idara ediyorum bide üç tane çocuğum var

Perişan oluyo resmen insan napcagimi şaşırmış durumdayım Allah yardımcısımiz olsun ne deyim Rabbim kuzucuklarada sakinlik nasip etsin amin

Amin inşallah rabbim sanada kolaylık versin