Bebeğimin yanağında böyle kızarıklık oluşuyor bu bugün 2. Kez oluyor 1 kere de gün içinde oldu geçti mamayla beslenen bir çocuk bir değişiklik bişey yapmadık başına gelen var mı bilgisi olan
Hayırlı sabahlar canımsın oyuncak veriyor musun eline belki oyuncak yapmıştır ben öyle düşündüm benim oğlumda oynarken ağzının kenarları kızarıyor küçük küçük
Yada sinek böcek bişey ısırmış olabilir
Hiç bişey vermiyorum ya uyuyordu uyandı böyle olmuş geçti ama ara ara oluyor bişey ısırıyor galiba minik kırmızı nokta kalıyor hep
Eliyle felan mi beceriyor acaba… Geçen bizimki gözüne parmağını sokmuş ağlıyor ama nasıl açmıyorda dedim aha kör oldu hemen doktora götürdüm enfeksiyon dedi gözünün etrafı kaşı felan kırmızı ince sivilceler oluştu geçti sonra oysa parmağını soktu bilmiyorum muyum ben neyin enfeksiyonu 2 dknin içinde olan birşey ondan bebişler herşeyi beceriyor canım
Ayy allerji olmuş ya gittik şimdi Dr a sabah da kulağını tutarak çığlık atmaya başladı bir kulağinda enfeksiyon olmuş
içim gitti valla çocuklar hiç hasta olmasın ya
Çok geçmiş olsun canım
İnş alerjı degıldır ![]()
Tmm inş alerjı degıldır yazdım ve mesajını okudum . Çok gecmıs olsun canm ![]()
Gecmis olsun inci annesi
Çok teşekkür ederim geçti gibi çamaşır deterjanı değiştirmiştim ondan şüpheleniyorum bakalım ya valla içim acıyor
Bızde de aynı sıkıntı var ama neyın alerjı yaptığını bulamadık henüz ![]()
Ayy ben deterjan degistirdim ondan sanıyorum sen nasıl bulcn ki tüh
Geçmiş olsun canım
Vala bılmıyorum şaşırdık kaldık ![]()
Ek gıdaya başladı mı yada giymediği bisey giydi mi emziriyorsan seb de aynı şekilde
Ek gıdaya başlamadık daha . Ama peluş dış tulumdan suphelıyız suan aklımızda o var sadece . Gıydırmıyorum denıcez
İnşallah anlarsınız hemen ya valla
Ayy çok geçmiş olsun
alerji yada egzama mi dicektim neyse inşallah hemencik iyileşir
İnşallah ![]()