Kızlar bana bi akıl verin lütfen/ek gıda meselesi

Kızlar oğlum 8 aylık ve bugün kadar hep püre verdim katı veya taneli bişey veremiyorum korkuyorum başlamak istiyorum bi yandan ama olmuyor boğulmak kokusuyla yaşıyorum. Napabilirim sizce eline bişey vermek istiyoum kendisi yesin istiyorum ama ne verebilirim bilmiyorum

Ben makarna hasliyorum bitane bitsne eline weriyorum kucuk kucuk degilde burgu gbi uzun olanalrdan yapiyirum weya bebek pankeki yapiyorum az az eline weriyorum alissin diye

Canım ilk noğulma konusunda ne yapman gerektiğini internetten bak arastır sonra kendşne güven ve ver brnce bi mahsuru olmıcak

Blw beslemeye 6 aydan itibaren başlayabilirsiniz ben 3 aydır kızımın hep eline veriyorum makarna brokoli havuç kabak pankek çok şükür bir sorun yaşamadık bence gözetim altinda başlayabilirsiniz

Ya beni hep korkutuyolar bide bişey olsa suçlusu benmişim gibi davranıyor hep o yüzden cesaret edemiyorum

Ben pütürlü parçları veriyorum ama eline verip kendi yemesinden korkuyorum. 11 aylık oldu normalde çiğniyor vs onda sorun yok ama kendi eline verdiğim de çok koparıyor korkuyorum boğulur diye nasıl yapıcamı bilmiyorum valla

Ben pankek brokoli haşlanmış sebzeler önüne koyuyorum sürekli gözüm ondayken yemesine izin veriyorum. Ağzına pütürlü bir şey gelince çok öğürüyor, öğürünce ayağa kaldırıyorum filan ya da su veriyorum öyle geçiyor öğürmesi. Ama alışsın diye devamlı vericem artık başka türlü hep süzgeçten geçirerek verince ona alışıyor. Salatalık rendeleyip önüne koyabilirsiniz ufak ufak kendisi rahat yiyor onu. Küçük sarımsak rendesiyle ince ince rendeledim ben öyle sevdi kızım. Pankekte de sorun yaşamadım yedi.

Küçük küçük baslayabilirsin hiç bişey olmaz damagiyla eziyor zaten ve öğürsün oğrensin takılani çıkarmayı benim kızımda 3gun sonra 8 aylık ben kavanoz mamasını blend ediyorum ama kahvaltı akşam yemegi meyve bölüp veriyorum zaten yutamazsa öğürerek çıkarıyor nefes aldığı sürece çok müdahale etmiyorum zaten oksurunce yada öğürunce sırıtıyor bana :rofl::drooling_face::heart_eyes: ben de afferin kızıma alkiiş yapıyom doğru mu bilmiyorum ama :folded_hands::face_with_peeking_eye::drooling_face: