Kızlar bebişi kaçta yatırmalıyım

Kızlar bebişim 2 buçuk aylık gece 11den sonra odaya gidip gece uykusuna yatıyoruz yanlış mı yapıyorum yarım saate dalıyor gece bı defa uyanıyor 4 gibi tekrar mama yiyip uyuyor 6 bazen 7 ye kadar… 11den öncede 8 de 9 da felan kesik kesik uyuyor salonda ama

Canım 11 çok geç biraz öne çekersen iyi olur çünkü bebekler gece uykusunda gelişim hormonu salgılıyorlar en geç 9 .9.30 uykusuna yatması gerekiyor
Benim kızım 4.5 aylık
Gece uykusu 9.30
Bir kere uyanıyor Mama için
Sabah kalkış :08.30
Gündüz 1 uyku 12.00 1 saat
Gündüz 2 uyku 15.00 1 saat
Gündüz 3 uyku 18.00 yarım saat
Gece 09.30 iyi geceler
Doğduğundan beri böyle bazen destekli bazen desteksiz uyuyor
4 ay atağından dolayı gündüz uykusu şuan yapamıyor yinede rutine ayak uydurmaya çalışıyorum ama çok zor
Bir an bu ay bitsin istiyorum 5 ayda desteksiz uyumaya geçeriz inşallah​:roll_eyes::rofl:

bende sizin gibi 11 de uyutuyorum doğduğu günden itibaren 4 te 3 te 5 te kalkıyor belli olmuyor çok rahat ediyor bana kalırsa en güzelini yapıyorsunuz

Gelişimi için daha erken saate çekebilirsiniz gece uykusu saatini :smiling_face_with_three_hearts:

Sanki banada öyle geliyor ama hatamı ediyorum bilemedim

Sanki o kadar uzun süre uyumaz gibime geliyor bilemedim canım ne güzel düzene sokmussunuz bn ayakta sallayarak uyutuyorum

Aynen bencede biraz geç oluyor kendi saatime uydurdum sanırım çocuğu bende odadan çıkmıyorum 11de olunca

Ya valla bende 10 gibi falan uyutmaya çalışıyorum uyuyor bazen 11i buluyor bizde de onun öncesinde uyuttum mu max yarım saat uyuyor kalkıyor. Ama saat 10 11 den sonra gece ful uyuyor sabah 7.30 da kalkıyor. Sonra 9 gibi bi uyuyor kendi halinde yarım veya 1 Saat. Daha 12 1 e kadar uyumuyor. Gündüz uykularımız max 3 kez oluyor bizimde düzenimiz böyle maşallah :nazar_amulet:

Bende gece 11 gibi anca uyutabiliyorum doktorum şimdilik normal olduğunı söyledi ve her bebek farklıdır dedi. Benim merakım şu 9 da uyutan anneler misafirlik gelme gitme işi nasıl oluyor :sweat_smile:

Keşke uyuda benim derdim olmaz o konuda ama kesintisiz uyumaz ki gece belli olmuyor bazen 2 saatte birde uyanıyor bilemiyorum ki bnde sorayım doktora hiç aklıma gelmemişti sormak

Maşallah acikmiyor bizimki illaki yiyor en az 1 kere mama uyanıyor 4 saat 5 saat uyuyor kesintisiz gece gündüz ayaklarımda ise 2 saat uyur koyarsam yarım saat anca

Benimde aynı şekilde ayakta sallıyorum gündüz, gece uykusu için de beşikte 1 saat sallıyorum gündüz bacak gece kol çalışıyorum :smiling_face_with_tear:

Ben de 19.00-20.00 arası gece uykusuna geçiriyorum 3 aylığız pek misafir olayı olduğu soylenemez ama geçen gelmisti valla saat 21.00 civarı evin içinde savaş var gibiydi misafirlerin de çocukları vardı bizim beşik de salonda olmasına rağmen gözünü açmadan uyudu çocuğum yazık sonra kendim uyandırdım tabi o kadar ses korkar geceleri falan diye :rofl:

Bence cok geç bir saat. Bebekler 18:30 - 20:30 arasi gece uykusuna geçmiş olmalı ki gelisimleri icin salgilanan hormonlar 20.00- 23:00 arasi pik yapiyor. Cocuklar icin bile 21:30 u gecirmemek gerekiyor ki bebekler icin cok daha onemli uyku saati. Yazin en gec 20:30 da kışın 19:30 da uyutuyorum ben. Sabah 7 veya 7.30 da uyaniyoruz. 2 veya 3 kere beslenmek icin kalkiyor, beslenip geri uyuyor.

Ay masallah işte her çocuk aynı değil demekki… Deniycem ama azar azar çekçem geri bakalım

Maşallah iyi erken başlıyorsun sanırım ben kendime göre ayarladım hatayi orda yaptım ama deniycem

Aksam biz gideceksek tum ihtiyaçlarını giderip uyutup, anneme birakiyoruz. Misafir gelecekse kabul etmiyoruz ya da bebekli ev kurallarina uygun şekilde uyku saatinden sonra gelmelerini rica ediyoruz.

Çok iyi ya gece ben de 2-3 kere besliyorum ne kadarlık bebeğiniz

Aynen ayakta sallayıp park beşiği koyuyorum dalmazsa orda devamke​:joy:

Ne güzel maşallah diyelim