Kızlar bebeğime ilk günden beri sleppy marka bez kullaniyorum. Şuan 2 numara kullanıyorum bazen taşıyor 3 numara aldım ama o da çok büyük. Normalde bezin üstünde yazan kilo ile bebeğimin kilosu uyumlu ama bez büyük geliyor ne yapmalıyım değişmeli miyim 7 kilo bebeğim 70 günlük.
7 kiloya 3-4 numara iyi oluyor aslında. Markadan kaynaklı beden farkı var mı bilmiyorm. Ben Molfix kullaniyorm bebeğim 6-7 kilo arasında 3 numara da oluyor 4 numara da oluyor. Bence büyüğünü al zararı yok
Galiba markadan dolayı çünkü 3 numara 2numaranin 2 katı 3 nodan aldım 4 paket inşallah iyi olur
Molfixin 1 numarası sleepyinin 2 numarasından büyüktü ben denedigimde. Sleepy alerji yaptı bizde molfixe.geçtik çok memnunum. Bence molfixin 2 veya 3 numarasını deneyebilirsin
Ben Prima kullanıyorum 7 buçuk kilo 4 numara rahat oluyor geçenlerde külot bez almıştım keşke almasaydim hep taşırdı dışına siz sakın almayin normal alın
Sleepy bio natural kullaniyorum. 6,5 kilo bebeğim elimdekiler bitince 4 numaraya gecmeyi düşünüyorum, bana buyuk gelmedi 3 numara. Beden uyumunu bantlardan takip ediyorum. Ayrik durmaya basladiginda beden büyütüyorum.
Benimki beyazlı yeşil paket sadece sleepy acaba ondan mı bilemiyorum
Teşekkürler deneyiminiz için ben markete gitmedim eşim almış girince bir bakayım
Doğrudur marka değişmeye korkuyorum açıkçası pişik vs olur diye
Sleeppy natural ile (yani sizin kullandığınız yeşil) ve sleepy bionaturel var, ikisinin numarası aynı olmasina ragmen bionaturel daha geniş geldi bana. Bende önce yeşil sleepy aliyodum simdi bi denemek icin bionatural aldim her ikiside 2 numara olmasina ragmen bionaturel genis ve rahat geldi bana, bi de onu deneyin isterseniz
Aa öyle mi o zaman bionaturel olandan 2 numara alırsa tam olacak galiba
Bio natural premium ürünü sleepynin. Naturale gore daha iyi bir yapisi var. Bende bio olani oneririm
Teşekkür ederim deneyecem
Aşkım eğer taşıyorsa 3. Kullan hatta kullanman gerekiyor benmki 6 kg falan 3 bile dar geldi 4 aldircaktim pişik yaptığı için turco baby 4 aldım nasıl fark ettim gece taşıriyordu hep ıslak ıslak kalıyordu bebek sleppy zaten sızdıran bir bez çok çektim ama başta pişik yapmıyordu kullanmak zorund kldm
Bende sleepy naturel kullniyorum kaliplari gercekten kucuk ve sizdirma yapiyor 3+midi plus olani kullaniyorum suan ben bebegm 8 kilo ama sabaha kadar degstrmedm icin dolu oluyor szdryor buda 4 acaba kucuk mu gelyo diye dusunyorm yada bez degsiklgi yapmak gerkyor
Taşırma yaşamadım bugüne kadar ama artık küçük geliyor bacaklarında iz çıkıyordu eşim 3numaradan almış bugün kullanmaya başladım bakalım
Benim bebeğim daha 2 aylık poposu minik ama kilo olarak 3 numara uygun büyük geliyor yinede bugün kullanmaya başladım bakalım