Kızlar kuzenim bebek istiyor ama eşi daha istemiyor ve eşi dışarı akitmis kuzenim parmağıyla almış vajinanın içine katmiş sizce hamile kalirmi
Bana hamile kalmaz gibi geliyor ama
Bu cevapta benden kuzenine gelsin o zaman ![]()
Değişik bir metod denemiş
Bence eşi istemiyorsa bu şekilde yapması doğru değil, çocuk çok farklı bir olay ve karşılıklı olarak istenmesini doğru buluyorum, ilerde bir sıkıntı çıkarsa ben zaten istemiyordum sen zorla oldurmaya çalıştın diyebilir.. Konuya gelirsek eğer bence çok minik bir ihtimalde olsa var, Haydar Dümen’in yazılarında sürtünmeyle hamile kalanları okudu bu gözler ![]()
![]()
![]()
![]()
Olabilir ama cok cok cok dusuk ihtimal. agri felan hissetmismi bikere. beraber olduktan hemen kalkmamasi lazim.esiyle tekrar konussun.
Ayy çok tuhaf çok da zor bi kere onu nasıl alıp içine sokmaya çalışmış
çok garip belki ilişki esnasında bi damla bile girmşse ihtimal olabilir ama eşi çocuk istemiyorsa olursa bile çok zorlanır diye düşünüyorum iki tarafın da istemesi lazım Önce neden istemiyor bunları konuşmalrı lazım bi tarafın zoruyla olmaz
Çocuk isteyenler bile çocuk bakımında adam akıllı yardım etmezken istemeyen birinden çocuk yapmak cesaret gerektirir ama ihtimal var düşük bile olsa
Bir zamanlar Haydar dümen vardı demi ![]()
Yok artık
neden böyle bişey yapmişki dusunuyorum aklım almıyor bu iki kişinin verebileceği karar böyle bişey yapmak yerine eşini ikna etmeye calişsa daha sağlıklı olur
Sanmıyorum onun güçlü tazyikli bı şekilde gitmesi lazım yumurtaya ulaşması için. Eliyle ne kadar sokabilir.
Uygulamayı kapatma zamanı geldi diye düşündüren başlık. Keşke okuduklarımı gözlerim beynim silse. Yani o kadar saçma o kadar saçma ki insan ne desin bilemiyor. Çocuk isteyen ve bunun için en olanaklı yolu tercih edenlere bile diyemeyiz hamile kalır ya da kalmaz diye. Yapılan şeyin saçmalığı bir yana, kuzenler böyle şeyleri de mi konuşuyor aralarında. Bir de buraya yazma gereği duyulacak kadar önem verilmiş. Cevaplara göre bunu yapmaya devam edecek ya da gidip kuzeninize hayırlı olsun hamile kalıyorsun mu diyeceksiniz?
Kardeşim ya da ablacım kaç yaşındasın bilmiyorum ama saygılarımı sunarım helal olsun güzel bir yanıt ve doğru tercih. Ya biz mahrem nedir, insan yapısı nedir çok biliyoruz ya da bu tarz soruları soranlar dünyanın en ücra el değmemiş yerlerinde yaşıyorlar. Sorunun yanıtı budur .tekrardan ağzınıza sağlık
sen nasıl birisin yaa
rahmetli öldüde kurtulmadı ![]()
Ağzina sağlık bnm de inan en takıldığım nokta bu kadar mahrem bi konunun kuzenlerin kendi aralarında konuşmuş olması bir insan bir konuda hiç mi bilgisi olmaz ya da bu kadar Özel’in illa anlatılması mı lazım sırf eşiyle özelini sürekli anlatıyor diye sildiğim arkadaşım var en mahrem olanı bile aman nolack kadın kadınayız diyip anlatan kadından ben herşeyi beklerim asla güven vermez bana
Nasipte varsa olur zaten bu kadar zorlaması bana biraz doğru gelmedi açıkçası bide maden eşi istemıyor cocuk neden başta söylemedi eşine belkı cocuk istiyen biriyle yuva kurardı eşi cocuk istemiyorsa yarın obur gün çocuk olursa belkı eşi kabul etmez veya tam dersı severdi biz bunu bilemeyiz ama boyle bili yapmasın hayırlısını dilesin zamanla hersey belki kuzeniniz Küçük aklıselim davranmıyor olabılır bazı şeylerin bır sınırı vardır o açılmaması kuzenınıze uygun bır dılle boyle tarz konular konuşulması daha hayırlıdır sonucta mahremiyet çok önemli bide baba cocuk bakmakla yükümlüdür belki adamın bakacak durumu yoktur şuan hazır degıldır boyle yaparak günaha Bile gırer en güzeli ve en hayırlısı bu konuyu sadece eşiyle istişare etmeli sızden ricam ona soyleyın herkese her özelini anlatmasın…haklarında hayırlısı İNŞALLAH
Bır tanıdığım da prezervatif ucunu delmiş
sonuç hamile kalmıştı
Benimde bir arkadasim hap kullanmayi bıraktı ama kocasına bunu söylemedi.. sonuç İKİZLER
arkadaşımda bir pişmanlık ![]()
![]()
![]()
Hamile kaldı mı kuzenin kız ![]()
![]()
![]()
![]()
Siz bilgili bir arkadaşa benziyorsunuz sizce kalmış mıdır?
Nasip herşey efenim![]()
![]()
![]()
Farklı yöntem imiş , bende merak ettim, normal yollarla deneyip zorla kalan ben ![]()
![]()
![]()