Ben kullanıyorum
İyi mi acaba ben daha vermedim bebeğime 32 günlük bebeğim çok ağlıyor aç olduğunu söylüyorlar şuana kadar sadece anne sütüyle beslenmiş dün doktor kontrolünde doktora sordum verme dedi bebeğin doyuyor dedi kilosu da gayet iyi 4150 gram 55 cm de boyu çok huzursuz özelikle geceleri çok ağlıyor
Ben doktor tavsiyesiyle mecburen veriyorum Allah a sukur bebegimin bu mamada bir sikintisi olmadi ama senin doktorun verme doyuyor dediyse verme cunku bende suanda anne sutuyle doyuramiyorum bir tek mamayla doydugunu tam hissediyor ne kadar cok emzirirsem emzireyim bu böyle benimkisi de 18 günlük
Bende aptamil kullanıyorum bu kutu seklinde olanı marketten almıstım hem kusma hemde cok gaz yapıyordu. Eczaneye gittim aynı mamayı sordum farkı nedir diye içeriği aynı ama saklama kosulları aynı değil dedi biz sayılı taze taze getiriyoruz dedi. Gercekten de ecz aldıgım mamayı fazla kusmuyor ve cok gaz yapmıyor. Eğer mama verecekseniz ecz almanızı tavsiye ederim. Bana bebek hemşiresi bebek toksa uyur demişti. Ağlıyorsa ya açtır ya gazo vardır yada altı pistir. Baska secenek yok zaten. Aşı gunleri agrı vs olabilir o ayrı…
Bence gece 60 ml hazırlayıp verin. Önce emzirin sonra mama verin eger doymussa mamayı almayacaktır zaten. Benim bebegimde 36 gunluk 18 gunlukten beri mama veriyorum dr önerisi ile cunku kilo alımı bir tık aşagıdaymıs bebegim doymuyormus.
Bunu ben bilmiyordum eczaneden almisti annem bende bir dahakine eczaneden alirim o zaman
Bende eczanede aldım ama doktorumuz mama verme dedi bugün denicem eğer mama içtikten sonra ağlaması durursa günde bir kere veririm