Bebegim 6 aylik oldu bugun.5,5 ek gidaya basladik yavastan sıkınti yoktu.bugun sadece d vitamini fatkli verdim normal kullandigindan bitti cunku onceki bu saglik ocagininkini verdim oglen monovit galiba kakasini usten fazla biraz sulu yapti.muz verdim simdi.beslenmenin ardindan yapyor hemen anne sutude aliyor dunde tavuk suyuna corba yaptim verdim biraz sabahta yumurta ilac mi yapti acaba corbami ama o dun aksamdi.poposuda pisik oldu biraz kaka yapmaktan.boyle cok sulu degil mukuslu kakasi.onceden kullandigim ilaci koyuyorum buraya o bitince drvletin verdigi vitamini bugun verdim
Ben doğduğundan beri bunu kullanıyorum ama ek gıda başlamadı bizde henüz 4 aylık ve doğduğundan beri kakası sıvı mukuslu bununla mı alakalı bilmiyorum ama yani yanlış yönlendirmek istemem sizi
Yok canim doktora kontrole bile goturmeye korkuyorum yarinda asisi var 6 aylik onuda erteleyecek gibiyim soylerim durumu yani bence ya ilac ya tavuj corbasi yapti bu gece bitmesi gerek eger oyleyse etkileri 8 saate gecer buyuk ihtimalle gecmezse farklidir insallah gecer bebek kucuk olunca insan korkuyor
Tavuk suyuna çorba yaptım demişsiniz tavuğu daha önce denemiş miydiniz alerjisi olabilir ben doğduğundan belli bu damlayı kullanıyorum sıkıntı yaşamadım