Kizlar cok acil

Bebegim 6 aylik oldu bugun.5,5 ek gidaya basladik yavastan sıkınti yoktu.bugun sadece d vitamini fatkli verdim normal kullandigindan bitti cunku onceki bu saglik ocagininkini verdim oglen monovit galiba kakasini usten fazla biraz sulu yapti.muz verdim simdi.beslenmenin ardindan yapyor hemen anne sutude aliyor dunde tavuk suyuna corba yaptim verdim biraz sabahta yumurta ilac mi yapti acaba corbami ama o dun aksamdi.poposuda pisik oldu biraz kaka yapmaktan.boyle cok sulu degil mukuslu kakasi.onceden kullandigim ilaci koyuyorum buraya o bitince drvletin verdigi vitamini bugun verdim

Keyfi yerinde gibi sabah doktora goturecegim yada bugece devam ederse insallah etmez :sweat: varmi basina gelen.rota asisinida 4 aylikta yaptirmistik

Kizlar yokmu kimse

Ben doğduğundan beri bunu kullanıyorum ama ek gıda başlamadı bizde henüz 4 aylık ve doğduğundan beri kakası sıvı mukuslu bununla mı alakalı bilmiyorum ama yani yanlış yönlendirmek istemem sizi

Bilmem bugun oldu siz emziriyormusunuz peki

Emziriyormusunuz

Evet sadece anne sütü alıyor

Sorun sadece kakasını mukuslu olması mı

Ondanda sivi olur ama bilmiyorum suan gozlemliyorum birkac defa olursa yine gece acile gotureyim napayim

Aciller sıkıntılı gibi isterseniz yarım sabaha kadar bi takip edin ama çok da önemli bi konu mu bilemedim

Asla yanlış anlamayın kötü niyetle yazmadım ama sizi ferahlatmak istedim

Yok canim doktora kontrole bile goturmeye korkuyorum yarinda asisi var 6 aylik onuda erteleyecek gibiyim soylerim durumu yani bence ya ilac ya tavuj corbasi yapti bu gece bitmesi gerek eger oyleyse etkileri 8 saate gecer buyuk ihtimalle gecmezse farklidir insallah gecer bebek kucuk olunca insan korkuyor

Sizi çok iyi anlıyorum inşallah bi sonra ki kakası normale döner sizin de içiniz rahatlar :smiling_face:

Yok herzamankinden biraz sulu yani ek gidayada geceli iki hafta oldu ama belkide besinlerden bilmiyorumki daha kati yapitordu bugune kadar

İnsallah muz verdim :sweat: gecer insallah sagol canim

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun tekrardan

Bende bunu kullanıyorum doğduğundan bu yana hiçbir sıkıntı yaşamadık, kaç damla veriyorsun

Bunda sikint yasamadim bu bitti.bugun ben monovit verdim sag. Ocaginin verdigi ondan sonra oldu sanki

Tavuk suyuna çorba yaptım demişsiniz tavuğu daha önce denemiş miydiniz alerjisi olabilir ben doğduğundan belli bu damlayı kullanıyorum sıkıntı yaşamadım

Bunda yasamadim zaten monovit verdim

Gıda alerjisi olabilir mukuslu kaka diyorsunuz yumurta dişinda başka birşey verdinizmi