Kızlar idrsr yolundaki enfeksiyon

Kızlar idrsr yolu enfeksiyonu geçiriyorum kızımı hastaneye yatırdık oradan kaptım hani üromisin kullandım geçmedi kızım aktif emziriyorum ona göre evde geçecek bildiğiniz öneriler var mı

Geçniş olsun, kızın da iyidir inşallah . Soğan suyu herşeyi söküp atıyor . Soğan suyu içebilirsin hamilelik durumun falan yoksa . Onun dışında bol su içmelisin

Offf bu illet bendede sürekli oluyor en son olmamda sabahta akşama kadar afedersin idrarimdan kan geldi öldüm bittim meğer böbreklere kadar ilerlemiş. Malesef su icemeyenlerdenim bende günde 1 barda en fazla 2 :expressionless_face: bunun ilacı bol su günde 3 lt ye kadar

Ve antibiyotik kullanmak gerekir ilerlemişse

Kuru dut kaynat iç hem süt yapar hemde enfeksiyonu söküp atıyor çok şekerli oluyor dersen tahin ekleyebirsin ben çok şeker sevmediğim için 10 adet koyduğumda 3 şu bardağı su alan bardağım var onda demliyorum

Kızlar hepinize çok tşk ederim ilgilendimiz üromisin saşe formda ilaç kullandım hamileliktede hiç enfeksiyon geçirmedim tik ederim bu arada kızım çok şükür iyi hamdolsun işte o hastayken hastaneden kaptım hani birde adetliydim ramazanın sonlarına doğru hemen kamış bulundum dediğim ilaç ilk defa yaramadı yanmam ve ihtiyaç giderince ağrım oluyo kusura bakmayın ondan sordu. Herkes soğan suyu söylediler bi onu deneyim yada karadutu bklım tşk dderim

Çok geçmiş olsun maalesef ben de çok kötü yaşayanlardanım ara ara. Ağlatıyor bile. :pleading_face: Tek kullanımlık tozlarla geçmedi benimki. Antibiyotik de içemediğim için turna yemişi (cranberry) içeren takviye kullandım. 3 farklı doktor önerisi ve 2 ay süre ile… Siz de doktora bir danışabilirsiniz farklı farklı markalar var. Bunun dışında giraburu suyu içiyorum. O da idrar yolu temizleyici gibi bir nevi. İnternette veya aktarlardan bulabilirsiniz. Onu da danışıp günde 1 bardak içtim. Turna yemişinin kendisini de demleyip içiyorum ağrım oldukça 1 hafta kadar gün içinde. Zamanla ağrı azalıyor çok şükür. Bende bunlar etki etti. Belki size de şifa olur. :cherry_blossom:

@Gizem10 seninki de bu tarz bir sorun mu Gizem, arkadaslar çok güzel tavsiyelerde bulunmus :slightly_smiling_face:

Sanırım ayni

Tşkvederim deneyecek mutlaka kızlar sizede çok geçmiş olsun