Kızlar marifetlerimizi paylaşalim

Bende isteğe özel tablolar resim çalışmaları yapıyorum .

İnstagram : ava.sanat6 isteyenler inceleyebilir​:heart:

4 Beğeni

Renkli çizim yapıyor musunuz

1 Beğeni

Yaaa cok tsk ederim :heart:.Evet bu ara enerji tavan yapiyor . Cok negatif seyleri uzun süre düşünmek istemiyorum diyelim.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederiim :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey::face_with_hand_over_mouth::cherry_blossom:

Renkli olarak sadece bunları yaptım, görüntü kalitesinden yeterince anlaşılıyordur çok önceden yaptığım resimler bunlar da :face_with_hand_over_mouth: 2011’de filan yaptım. Ondan sonra hiç renkli çalışmadım sanırım özellikle portre olarak.

1 Beğeni

En iyisini yapıyorsun :white_heart::cherry_blossom:

1 Beğeni

Merak etme nazar etmesinler diye beli etmiyorum :grin:

MAŞALLAH vala çok güzeller benim yeteneğim kadar değil ama genede ıdare işte :grin:

2 Beğeni

Kesinlikle o yetenek çok zor bulunur herkes yapamaz :rofl::sweat_smile::sweat_smile: çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Bende bu sekılde sınıf panolari yapıyorum

1 Beğeni

Ay çok güzel olmuş keşke böyle bir marifetim olsaydı :sweat_smile::smiling_face_with_three_hearts::blossom:

1 Beğeni

böyle dekoratif şeylerle uğraşmayı severim bu sepeti ve yıldızı yaptim en son mesela

2 Beğeni

1 Beğeni

yetenek değil ama yapmayı düşünüyorum bunu çatal kaşık sandığım var boş boş duruyor böyle bir sehpayada ihtiyacim var bir ise yarar

En sevdigim sey dogum gunu okul eglencelerine hazirlik yapmak zaten 3 sene arka arkaya okulda ki En becerikli anne odulu aldim.

ve butik pastacilik mudurumuz emekli oluyordu 60 kisilik pasta yaptim.koskoca okul binasini diktim. Okul eglencesine pamuk prenses ve yedi cuceler koyuyle beraber yaptim sergilendi.

.davul seti.koskoca agac 2 metreden uzun hayvanlariyla,misir makinesi,lunapark makinesi piyano Daha bir cok sey yaptim cok seviyorum.

4 Beğeni

Sende de varmış bir seyler maşallah ecuk de bize yollan yetenek :joy::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Beğeni

Evet örgü sabir işi kaç kere örmuyorum yeter diye bıraktım ceketi yarıda bir hafta sonra tekrar başladım :face_with_hand_over_mouth:Ayyyyy bayıldım çok çok güzel olmuş eline emeğine sağlık bende karakalem yapıyordum bende resim çizmeyi çok seviyorum cizdigim zaman kendimi çok mutlu hissediyorum ama senin kadar yetenekli değilim ben acemilerdenim sen baya ilerletmişsin​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet gerçekten çok güzel bir anlamı var ve bu anlamı fazlasıyla taşiyorsun bence çok iyi birisin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ellerine sağlık cnm seninkilerde çok güzel olmuş :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ellerine sağlık cnm çok güzeller​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni