Seninde güzel bir marifetin vardır mutlaka
Rabbim herkese farklı yetenekler vermiş
Ellerine sağlık cnm sendede yaratıcılık var maşallah
![]()
![]()
Emeklerine sağlık cnm bence burun annelerimizin çok farklı yetenekleri var maşallah hepimize ![]()
Dikiş makina olmadığı için hamile iken kızım olacak diye binleri tek tek elimde dikmiştim boynum agrimişti dikmekten
Valla yetenekten sayar mısınız bilmiyorum ama çalışırken en zor damarları bulmayı çok severdim. Öyle deneme yanılma ile değil ama elle baka baka ve tek seferde kan alma,damaryolu açma işlemini yapınca acayip mutlu olurdum. Birileri bulamayınca beni fln çağırırlardı hani mutlu olurdum çünkü bu konuda kendimi sürekli geliştirmeyi hedefledim ve olmuştu ama işten çıktımmm
bende bazen serum setlerinden anahtarlık yapıyordum onu da bıraktım. Şu an en büyük işim ev ve çocuklar. Rabbim nasip ederse Kpss ye çalışıp atanmayı hedefliyorum.Dua edin bana.![]()
Çok güzel ellerine sağlık. Hepinizin marifetlerini çok beğendim ve çok güzeller. Yetenek sizdekiler gerçekten. Özelikle o uyuma işine bayıldım @Öd2121 ![]()
![]()
![]()
Yaa yetenek olmaz olurmu o kadar damar bulamayan hemşireler varki ben çocuklarımın kan grubun öğrenmek için götürdüm çocuğun kanını fişkkrttirdi çocuk bayilacakti az kalsin damar bulup kanı almak çok zor bir iş bence sizin elinizde hafiftir acitmadan alırsınız ..dualarım seninle rabbim kalbinden geçen herşeyi kabul etsin inşallah cnm![]()
![]()
Ehh işte ne yapalım her yerimden yetenek fışkırıyor
yeteneğiyle başım beleda ![]()
Vallaha enerjinizden ben de istiyorum MaşaAllah maşaAllah. Bence bugün kendinize bir okuyun ne olur ne olmaz![]()
çok güldüm Allah ta sizi sevdiklerinizle hep güldürsün inşaAllah![]()
Ve bunları gördükçe dahada ne kadar yetenekliyim diye kendimle gurur duyamıyorum
MAŞALLAH hepınıze annem sızı görse bana laf ederdi bak millet neler neler yapıyor dıye ALLAH tan annem burda degıl ![]()
Hafifti
kendimi övmek için demiyorum gerçekten çoğu hasta söylerdi bunu özledim sanırım işimi ![]()
![]()
Sizi güldürdüysem ne güzel
ama benı nazar edersınız diyede korkmadım degıl okudum kendıme merak etmeyın
![]()
rabbim senide daima güldürsün cnm
Tekrar işinizin başına geçersiniz inşallah düşünsene devlet Hastanesi’nde hemşiresin rabbim hasta edip.duşurmesin tabiki de belki karşılasiriz orda![]()
Atanırsam ya acilde yada ambulanslarda olurum.Rabbim yokluğunu göstermesin oraya da düşürmesin elbette. İnşaAllah bir gün atanacam hayırlı ve kolaylıkla ![]()
![]()
![]()
![]()
@Öd2121 biz bir köşede izleyelim bence iki beceriksiz
Atanda yeterki oralarda ol atanacaginada inaniyorum hakkında hayırlısı olsun![]()
TSK ederim canim oda senin güzel düşüncen ![]()
![]()
Annemde bana hep der anca köşede izle bak millete diye ay senın yazıyı görünce annem yazdı sandım
bence yatmak ta bir marifet @Nurr deme öyle ![]()
![]()
![]()
ben oğlum sağolsun onuda yapamiyorum