Ya çalışsaydınız bi çizim yaptırmak isterdim![]()
Sende de hiç yetenek yokmuş canım
İnsan az benden örnek alır
![]()
Eğer portre olarak düşünüyorsanız renk anlamında yeterli boyama malzemem yok şu an malesef, yoksa deneyeyim derdim de ![]()
![]()
![]()
ayy kız sesli güldüm valla
Ne güzel işte gülmek yakışıyor bütün güzel annelere
![]()
Ee çok guzelmiş MAŞALLAH sende de marifet varmış yaa kim bilir belkı birgun kıtabın çıkar bızdw alırız okuruz burası dünya ve dünyadaki zaman bıze neler gösterır bılemeyız ılerletıesın İNŞALLAH ![]()
Bir ara öyle bir hayalim vardı ama güzel yazarken şimdi 2 satır yazamam
Senın meslek habercilik falan bişiydı sankı bence buda tam senın alanın hayaline devam et 1 cocugun var bence nazı seyler engel olmamalı ben 3 cocuklu biriyim ve bana sureklı misafır gelır ama ben yatma marıfetını kacırmıyorum ![]()
Şaka tabı bende 15 20 öğrenciye kuran dersı verıyorum ücretsiz ve kendımı gasallık olarak eğitmek istiyorum o mesleği cok ıstıyorum bakalım kızım bıraz buyusun ALLAH kerım var bızde de bişiyler ![]()
Ayy Allah bağışlasın
evet doğru hatirliyorsun hoca ödev verirdi şu konuda haber yazın kizlar hep bana yazdiridi
Eee işte daha ne ol bı yazar kitabını bana ımzala yollarsın İNŞALLAH insan isterse azimli olursa ALLAH ın izniyle hersey basarır ![]()
Ya teşekkür ederim belki birgün inşallah ![]()
Yaaa ![]()
ne güzel söylüyorsun inşallah olur ama benden geçti inşallah oğlumun başarılarıni görürüm
Bende yazıyordum kucukken yazmistim 17 yaslarinda kısabir hik. İlhami da ineklerimden aliyordum![]()
![]()
kulaklık doğa inek fon müziği ohhhhhj mis . Evlenince aklimda kaldığı kadar telefona yazmistim ama ilk yazdığım daha güzeldi hatta dur atarım daha önce atmistim buraya bakayım da bi
Bir Dal Sigara
Bir varmis bir yokmus evvel zaman icinde
kalbur samn icinde. Çaresiz bir genç yolda tek başına yururmus. Herseyden bıkmış perişan bi vaziyetteymis . Kimse ile konuşmak dertleşmek istemiyormuş . herkesten kaciyormuş. Ta aa ki karşısına. güzel hoş tatli. bir kiz çıkana kadar o kız öyle bi kızmış ki o gencin bütün yaralarini kapatmaya yetmis. kimsede göremediği ilgiyi şefkati onda görmüş gerçek mutluluğu onda tatmis. hatta. o kiz ölen. ailesini. bile unuturmuş , gencin hayatindaki tek olumlu sey bu hoş bakimli kızmış . Genç bu kiza o kadar cok bağlanmış ki hala sasiriyirmus kendine Nasil o karamsarliktan o çaresizlikten cikabildigine . Genç, o kizin değerini. bilmiş onun için çalışmış cabalamis. aradan. 3,4 yil gecmis hala ilk günkü gibi kıza aşık. gozlerle bakıyormuş. Taki. o rüyayı görene kadar . Genc birgun ruyasinda sevdiği kizin otobüs altında kaldığını ve kollarında can verdiğini görmüş. . Bu rüya bu genci günlerce yer bitirirmis . Birgun kendi başına bi karar alip. her saniye sevdiği kadının yanında durabilmek için onu herseyden koruyabilmk için işini bile birakmis. Her saniyesini sevdiği kadınla geçirmek istesede sevdiğine hiç birsey demezmis . Kız ise merak eder hep kafasinda soru isareti ile geZermiş . Acaba. neden boyle davraniyo diye düşünür durrmus . Aradan zaman geçmiş genc o rüyadan cikamiyormus, hala birgun onsuz kalirsa ne olur, bunu dusunmek bile istemiyormuş . Birgun sevdigi kadin ile disari gezmeye cikmislar bir bankta oturuken ufak bi tartisma cikmis .kiz. gencin neyi oldugunu sorrdugunda kiza hep yok birsey. diyormus . Kizda. artik b bnmle birsey paylasmiyorsun bni eskisi kadar seviyorsun deyip yanindan aglayarak . uzaklasmis. . genc arkasindan kosmus. aslinda onu ne kadar cok sevdigini boye bi. kabus gordugunu anlatmk istesede artik hersey cok gecmis …
ISTE GENC gördüğü rüyayı yaşıyordu. Sevdigi kadın otobüsün altında can veriyordu. NE yapsalarda da hiç bir doktor sevdigi kadını kurtaramadı sevdiği kadını kendi elleri ile. kara toprağa vermisti . ARTIK hersey eskiye dönmüştü . Yine genc çok çaresiz bir genc olmuş acısı10 kat daha artmisti. Gencin o an aklindaki tek şey ölümdü. Bir uçurumun kenarına gidip ölmek istiyordu kendini atip. acılarının son bulmasını istiyordu . Ve yavas yavas en yüksek yere çıktı .Genc tam kendini atacakken arkadan bi ses duydu . DUR EVLAT; diyen oralarda hayvan otlatan yaşlı bir adam ..Genc ilk baş sen karışma diyip terslesede . yasli adam pes etmek istememiş , gencte. yasli adamdan inatmiş gözlerini kapatmış tam kendini atacağı zaman yaşlı adam. bağırmış. peki evlat at kendini ama ilk önce sana. birsey diyeceğim onu uygula . sonra atabilirsin kendini .Genç ,yaşlı adamın dediklerinden birsey anlamasada yaşlı adami dinlemiş . Yanina gitmis. ve yaşlı adamın dediğini tek tek uygulamış . ILK ONCE. SIGARAYI. AL ELINE .GENC. BN SIGARA İÇMEM KI DEMİŞ . YASLI ADAM. KİZMİŞ SEN DEDIGIMI. YAP DIYE. GENC HALA ANLAM VEREMESEDE. DEDİĞİNİ YAPMIŞ. ALMIŞ ELINE. . YASLI ADAM. O SİGARAYI SONUNA KADAR IC SONRA IZMARITINI DE AVCUNUN İÇİNDE SONDUR SONRA DA ONU YERE AT DEMİŞ . GENC. YASLI ADAMIN DEDIGINI. YAPMIŞ AVUCUNUN ICI. NE KADARDA ACISA DA HERSEYI. UYGULAMIŞ . SONRA. YASLI ADAMA DONMUŞ BAKMIS .
YASLI ADAM: BAK GENC . O ELINDEKI SIGARA SENDIN . SİGARAYI İÇTİĞİNDE ACILARIN BAŞLIYOR. SIGARA. BITI DEGIL MI BİRGÜN SENIN ÖMRÜN DE BITECEK YAVAŞ YAVAŞ AZALACAKSIN. AVUCUNUN ICINDE. IZMARITINI SONDURDUGUNDE. NE KADAR CANIN YANMIŞTI DEMI . ISTE ODA GERIYE BIRAKTIKLARININ. ACISI SENI SEVENLERIN. FERYADI ACISI AMA GENÇ SUNU SAKIN UNUTMA. BIRGUN. O AVUCUNDAKI IZ YOK OLACAK DEMI. YAVAŞ YAVAS. O IZ KAYBOLACAK DEGIL MI ISTE GENÇ SEVDIKLERIN DE BOYE. YAVAŞ YAVAŞ SENI UNUTACAKLAR. ADINI SORDUKLARINDA. KIMI HATIRLAMAYACAK BILE TIBKI AVUCUNDAKI. IZ GIBI. YOK. OLACAKSIN. ZAMANLA O ACI. GECECEK. SON OLARAK. SIGARAYI. YERE ATIN DEMI O SIGARA O GUN GÖZE BATSADA BIRGUN. ÇÖPÇÜ GELECEK O SİGARAYI COPE ATACAK DEGIL MI ARTIK KIMSENIN GÖZÜNE BATMAYACAK DEGIL MI . ZAMANINDA. PARA VERIP ALINAN SIGARA. ÇOK DEĞERLİYDİ DEGILMI. SIMDI ISE. COPTE. ÇOK DEĞERSİZ ÇÜNKÜ ARTIK ISE YARAMIYOR BAK. GÜZEL INSAN. BİRGÜN SENDE BÖYLE OLACAKSIN ZAMANLA DEGERSIZLESECEKSIN KIMSE SENIN. İÇİN GÖZ YASI DÖKMEYECEK KIMSE UZULMUYECEK O YUZDEN. KENDINI. DEGERSIZLESTIRME. SEN INTIHAR ETMIYIRSUN. KENDINI BIR COPE ATIYORSUN SADECE O ÇÖPLERİN ICINDE. KOKMAK YERINE. HAYATA DON BAH. YAŞADIKLARINDAN DERS CIKART. NE OLURSA OLSUN ACINI DEŞME. O GÜNDEN SONRA. GENC. YASLI ADAMA HAK VERIP. OLEN AİLESİNDEN BILE. TATMADIGI SEVGIYI. O YASLI ADAMDA TATMIŞ YASLI ADAMDA ONU OĞLU GIBI SEVMİŞ GÜL GIBI YAŞAYIP GITMISLER. MUTLU SON ![]()
![]()
![]()
Noktalama işaretlerini cok aldırma. Düzeltmeden atıyorum direk
Yaaa çoook güzel yaşlı amcanın söylediklerii keşke gerçektede böyle yakinlarimiz olsa sırtımiz yere gelmez
Bir zamanlar graffiti çizim yalardim.. Kara kalem.. renkli. Yıllar oldu elime almadım kalemleri
bir dönem yazardım.. kalemim oldukça kuvvetliydi. Bir yazımla öğretmenim ağlamıştı. Ama şimdi kafam o kadar dolu ki. Hiç topsrlayamiyorum cümleleri
Amca gerçekleri soyluyor mağlesef. Hic sen gördün mü anne ve babadan haric hala dayı amca vs vs. Bu kişilerin senelerce üzüldüğünü veya hala unutmadiklarini . Ya bu hik. Çok anlamlı bir hik. İnsanlar sandığımız kadar merhametli değil. Hersey unutuluyor. O yuzden kendin için yaşayacaksın ![]()
Ayy o kadar doğru ki aslında anne tarafımı tanımıyorum hep baba tarafim el bebek gül bebek büyüdüm ama bir kaç gün önce anne tarafimla ilgili öyle bişey öğrendim ki başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen