Telefonumu değiştirdim yakın zamanda yeni mail kullanmaya başladım o yüzden fotoğraf yok. Bende örgü örerim etamin yaparım pasta börek yemek yaparım. Yeni olarak da dikiş dikmeye başladım. Eğer başarılı olabilirsem ticarete dökmeye çalışacağım. Şimdilik elimde olan fotoğralar arasında bunu buldum.
Bankada çalışırken operasyon biriminin en yeteneklisiydim. Bölge müdürlüğünde 250 personelin içinde en başarılısı en çok ödüllendirileni bendim. Bölge müdürlüğünde neredeyse her birimde görev aldım. (Bireysel, kobi, chat, ingilizce ve almanca çağrı, eğitim kalite, robotik kodlama müşteri çözüm merkezi, kredi risk birimi.) Daha sonra başka bankada işe başlayınca şubede ve sahada yine aranan personel oldum. Sonra bebişim oldu sonra ben hasta oldum çalışmaya ara verdim. Şimdi ise bebeğimin uyuduğu saatlerde veya eşimin evde olduğu günlerde biraz kpss ye hazırlık biraz da dikiş ile vakit geçiriyorum.
Haa bu arada seslendirme de yapardım önceleri şimdi ona vakit bulamıyorum. Sonra yine yapacağım inşallah
3 Likes
Maşallah 10 parmağında 10 marifet varmış ![]()
1 Like
Makromeden supla, taç toka çanta terlik duvar süsü mumluk bardak altlığı küpe de yapıyordum 2-3 yıl evvel ama bıraktım maalesef yogunluktan
3 Likes