Arkadaşlar doğum yapalı 53 gün oldu ve çok şükür sıkıntılı süreci atlattım ama kocamdan nefret ediyorum . Sürekli içim içimi yiyor bununla ne diye evlendim diye her hareketi gıcık ediyor beni
Ay ne yapacağım ben ya
Arkadaşlar doğum yapalı 53 gün oldu ve çok şükür sıkıntılı süreci atlattım ama kocamdan nefret ediyorum . Sürekli içim içimi yiyor bununla ne diye evlendim diye her hareketi gıcık ediyor beni
Ay ne yapacağım ben ya
Önceden de mi boyleydı ? Lohusalıktan dolayı olabılırmı acaba 40 gün lohusalık bitmiş aslında ama hormonlar degısıyor, uykusuzluk, beklentıler, yorgunluk derken acaba bunaldınız mı ? Yada hoşlanmadıgınız davranışlarınızı konuşun eşinizle belkı oda hosunuza gıtmedıgını bılırse yapmaz
Bi yerden duymuştum logusalik daha uzun zaman sürüyor diye acaba ondan olabilir mi bazı bayanlar hamilelikte eşinden uzaklaşır ya kokusu teni itici gelenler varmış onun gibi belki süreçten dolayı devam ediyordur yeni hayatınıza adapte olmak tabi davranıştır esas böyle dusunmenize sebep ama bence de konuşulur bi es ise konusun sorunlarınızı zamanla daha da karşınıza büyüyerek gelmemiş olur sorunlar
67 gün oldu geçmiyor bacım hatta her geçen gün katlanarak artıyor ![]()
Benimde uzun sürdü o dönemim belki de hala suruyor cunsellıkten uzaklaştım anne olduktan sonra bu cok yanlış biliyorum ama özellikle göğsüme temastan irkilir oldum acaba emzirme döneminden kaynaklanan bilinçtaltı mı dıye dusunuyorum bır uzmanla da bunu gorusücem haftaya randevum var bakalım ne dıcek
Bilmiyorum ilk doğum yapınca zaten gözüme o kadar itici çirkin geliyordu ki nefret ediyordum şimdi o biraz azaldı huyu uyuz ediyor .
İlk değilsin
Doğum yapalı 53 gün olmuşken hemen hemen her kadın kocasından nefret eder
“ben bununla nasıl evlendim”, “bununla bir ömür nasıl geçecek” düşünceleri daha bir süre zihninde dönüp duracak. Şuan bebek zihnen, ruhen, madden senden o kadar çok şey alıyor ki kocanın nefes alışına bile tahammül edecek kotan kalmamış olabilir. Kocanın lafı sözü, soruları, hareketleri, huyları bir bir gözünde büyüyüp itici gelecek. Zor bir dönem ama sabredersen sonrasında rahata çıkarsın Allahın izniyle.
Ben lohusayken kocama bakıyordum bakıyordum ve içimden diyordum ki (tövbe estağfurullah) “bu adam ölse ben hiç üzülmem herhalde”
şimdi diyorum ne manyak manyak şeyler düşünmüşüm.
Lohusalık sendromu bende 3.ayimda yakalandım buna adam diken gibi batıyordu
1yil 10 gün oldu doğum yapalı hâla ara ara diyorum ben bunla ne diye evlendim ne bulduysam diye
Ben 1 senede çocuktan önceki halime döndüm desem![]()
Dişi örümcek çiftleştikten sonra erkeğini öldürüp yermiş ya hani. İşte o örümceği anladığımız evre lohusalik. ![]()
![]()
kesinlikle bagzen oğlumu severken kocam bakıp bakıp kendimi kullanilmis gibi hissediyorum diyo
Ay yıkıldım
Allah seni iyi etsin.. Ben hala şu kafadayım.
Kocam işe gidince ozleyesim, eve gelince olduresim geliyor![]()
Canım sevmıyorsan tabiki bırsey dıyemem zaten bunları hissedipte sevmende imkansız yani. Bence zamana bırak ama adam sana birşey yapmıyorsa eğer seni üzecek kırcak o zmn da yazık yani sende anlayışlı ol.
Doğum yapalı 6,5 ay oldu yeni yeni adapte oluyorum herife
sizinde geçer diye düşünüyorum ve hayatı sadece kızım ve ben varmışım gibi yaşıyorum öyle bi his. Gün boyu bebeğimle başbaşa olup o işte olunca romantiklik cinsellik hak getire
bi süreç daha ne süreçler yaşıcaz kimbilir![]()
Bugün çok büyük kavga ettim kızdım kğfür ettim annenin evine git dedim . Ağladı ama yapacak bir şey yok gerçekten burnumdan geldi bu lohusalık süreci vs erkekler mi değişik kocam mı mal bilmiyorum. Gerçekten iyi eş olmayı sadece evin giderlerini karşılamak sanıyorlar .
Kocam hep şey der.. kart elinde istediğini alıyorsun yiyorsun. Lan o aldıklarımı baba evinecmi götürüyorum. Getiriyorum beraber yiyoruz
Türk erkeğinin kronik hastalığı bu bence ![]()
Elinde telefon götümü devirip uzanayım istiyor o kadar tembelki sadece tek avantajı devlet memuru iyi ki öyle de her gün işe gidiyor hafta içi en azından keşke hafta sonu da gitse
Tek Pazar günü evde kocam. O güne market ve diğer dışarı işlerini kocama kitliyorim. Yarında öyle olacak ![]()
![]()
![]()
Benim ki başlamış bir hafta sonum var onu da burnumdan getiriyorsun diyor . Getirdiğimde iş buyurmak hala bekarlık günlerini arıyor hayır yanı sanki ben o hünlerimi özlemiyorum gibi … çağın sorunu prenses erkekler