Biz yarisamayiz tırnağı kırılınca dünyası başına yıkılan kızlarla.. her gün 7de kalkiyorum. Yarın misafir gelecek daha tatlı yapacam.
Benimkide teyzesine gitti ben gelene kadsr bebeler yatmış olsun kafam şişti diyor
![]()
![]()
Sabır diliyorum ikimize de
Ay çok amin.. birde misafiri tanımıyorum. Eşimin arkadasi..
Seninle ayni durumu yasiyorum. Dogumu,lohusaligi burnumdan getirdi. Yani benimki lohusaliktanda degildi. Huyuydu beni çok sinir eden hala da öyle yani günluk kavga ediyoruz.
Ne diyeyim Allah yardımcın olsun
Başlığı her görmemde gülüyorum
hani böyle gerçekten kötü kocalar olur sinirleniriz hepimiz insan olarak kötüdür ya sizinki şey gibi lohusalık nefreti
ayyyyyyynı düşünceleri yaşamıştım da tam 6 ay sürüyor . Doğumdam 6 ay sonra normalde dönüyoruz psikolojik olarak. Biz de kabulleniyoruz artık onların bizim yapabildiğimiz hiçbir işi yapmayacaklarını
diyelim bir iş söyledim eşimin bu ara meşhur lafı şu “ben işe gidiyorum senden çok yoruluyorum, kafam patlıyor” ![]()
![]()
diyorum bende. O yüzden amaaaaaaan dicen bi süre sonra . Onların bizim gibi her işin üstesinden gelemeyeceğini kabullenip güçlü olan benim, kocam tırt de geç![]()
Ben aksine doğum yaptiktan sonra daha çok seviyodum ,bebegimize cok yakin davraniyordu kocame,kiskaniyordum ![]()
Başlığı gorunce ay kocası neyapmis acaba dedim
adamın haberi varmi nefret ettiginden ![]()
Ben tam tersi doğumdan sonra aşırı bağlılık oldu bende benden uzaklaşınca ağlıyordum lohusa depresyonuna yakalandığım içim evde durmak istemediğim icin ablama brakmsti beni kapıdan brakti merdivenleri indi ben aglamaya başladım hatta okadar aşırı bebek doğdu artık eşimle bagim koptu diye aglyordum bı zaman sonra bu seferde aşırı sinir olmaya başladım eşime her hareketi beni sinir edyodu ama hepsi geçti ![]()
Benimki dün markete gitti.. can vermiş gibi geldi. Çanakkale gazisi mübarek. Ben iki çocukla bir yandan temizlik yaptım bir yandan misafir hazırlığı yaptım. 3 ağız çamaşır katladim. Büyük oglanin ödevlerine destek oldum. Getirdiklerini yerleştirdim. Yoruldum diyebildim
bir an boş bulundum. Dışarda sürünen ben yorulan sen dedi. Sana bı soverim hayran kalırsın dedim ![]()
Var var ama düzeldi bizde de var suç adamlarda beyin ve empatı yoksunluğu var biz istiyoruz ki kemdikeri yapsın . Büyük bir kavga ettim cumartesi pazar günü prenses gibi yaşadım ![]()
![]()
demeden gitmiş makinayı boşaltmış. Ocağı silmiş hatta akşam yemeğini bile yaptı illa ağzına geleni say diyor neyse böyle böyle düxelrvek inşallah
Erkekler böyle ben normal doğum yaptım afedersiniz şeyimde dikiş bir sürü kocam da diyor ki ağzında aft çıkmış ayyy çok acıyor dedim bende şimdi sana açıp göstereyim mi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
illa konuşturuyorlar gerçekten doğumla kıyaslanacak bir ağrı mı bu
Hahaaha gaziye çok güldüm ![]()
![]()
bende geçen gün ev işine yardım et dedim haftasonuydu misafir gelecekti. Oturma odasından bi iki eşya kaldırdı ohhh çok yoruldum dinlenme vakti dedi yattı ya ![]()
![]()
gerçekten 2 eşya kaldırmıştı her yer her yerdeydi halbuki
Demekki rencide etmek gerek ![]()
![]()
![]()
kız bemimki bana robot aldı. Her gün niye çalışıyor bu diyor. Benim yerime o çalışıyor işte diyorum. Eve kim sı..tı diyor
kendini farkında değil ablası yapacak bişi yok ![]()
Ah bu kocalar ![]()
ama bazen çok komik oluyolar. Bulaşıkları makineye diz demiştim. Dizmiş sıkıntı yokta. Bardakları tabak kısmına, tabaklarıda bardak kısmına koymuş ![]()
yeni doğmul bir bebek kadar bilgisizler ![]()
![]()
Benim eşim de öyle sadece tv tel ile git gel bana dokunma istiyor 5 ay gaz yüzünden yerimde zıplaya zıplaya çocuk uyuttum azıcık aldıysa bu durmuyor dedi şimdi de seni istiyor diyıip kaçıyor yanı ne seninki ne benimki tek değil tüm erkekler türkşyede erkek çalışır kadın ev çocuk ilgilenir kültürü ile yetiştiği için öyle devam ediyorlar maalesef işlerine de geliyor bu durum
Hiç mi senden görmemiş ya.. oyy çok güldüm yaa![]()
Yer farketmiyo diye düşünmüş![]()
![]()
Oda iyiymiş ![]()