Fikir isterim… Tıkandım. ![]()
Siz de doğum günü için klasik hediye yerine değişiklik arıyorsanız belki fikir olur hem eviniz için de kalır o da el şekli çıkarma kalıbı gibi bişey var ya toz ondan almış bir de yemek yaptık dedim gibi pasta falan öyle yapabilirsiniz
Çok güzel emeğinize sağlık yıl dönümü için güzel bir anı ![]()
Ben daha çok ona özel olsun isterim doğum günü çünkü.
Cocugun saç tellerinden tesbih yapan sayfalar var cok anlamli bi hediye olur dusunursen canim
Bildiğiniz bi sayfa var mı bu çok değerli bir hediye olur aklımda olsun
Allah Allah daha neler duyacağız ![]()
![]()
tespigi çekerken artık 1 kıl, 2 kıl, 3 kıl deriz ![]()
![]()
Ben instagram kullanmiyorum canim kullandigim zaman gormusdum bileklik ve kolyede yapiyolarda aratarak bakabilirsin yorumlarada bak
Benim eşim kartligi çok kullanır, ben doğum günü için değil ama normal bir günde orijinal deri bir kartlık aldım, üstüne istediğiniz puntoda istediginiz yazıyı yazıyorlar bende o dönem hamileydim kızımın adı belliydi ve Ece yazdirmistim, o kartliga gözü gibi bakıyor çok seviyor sırf kızının adı var diye belki de bilmiyorum o tarz birşey olabilir.Saat kullanıyorsa eğer yeni çıkan akıllı saatler çok güzel, ilgisini çekebilir.
yeni bisey degil canim denk gelmemis sana demekki ama şık duruyo hatta kolye falanda yapiyolar sac kilindan baş harf falan
Kolyeyi gordumde tespih ne biliyim enteresan geldi ![]()
![]()
![]()
Kız onu bende çok gördüm ama bi anlam veremedim ya bende kızımın saçlarını hala saklıyorum bi ara düşündüm de eşim kaybeder diye korktum. Birde ne alaka biz bide burdan kargo ücreti ödeyip saçları mı yolluycaz ya kaybolursa oturur ağlarım vallah![]()
Hediye konusunda hiç iyi değilim ben de şurda bekleyeyim önerileri
eşimle 12 yıldır tanışıyoruz hala bu defa tutturdum dediğim bir hediye alamadım. Bazen kendim hazırladım çizim yaptım defterler hazırladım. Bazen gömlek vs aldım. Saat aldım kitap aldım, lav lambası aldım öyle bir şey seviyorsa onu önerebilirim. Masası vs varsa bilgisayarın yanında hoş oluyor. Babalar gününde kitap ayracına kızımızla anılarını çizdim altına anlamlı cümleler yazdım çok duygulandı onları görünce. Aklıma gelenler bunlar oldu şimdilik.
İşte bu mevzu gerçekten bir yerde tıkanıyor, hatta daha evlenmeden tüm seçenekleri bitirdim ben diyebilirim. kadınlara gelince her sene çiçek al tamam
.
Özellikle sevdiği bir marka varsa oradan giyim ürünleri olabilir.
Takı seviyorsa gümüş+doğal taş kombinasyonu bileklikler(örn: kaplan gözü, oltu) olabilir.
İhtiyacı olan ama sıra kendine gelince ertelediği birşeyi siz alabilirsiniz. Mesela kaban, ayakkabı..
Okumakla arası iyiyse sevdiği türden bir kitap serisi alabilirsiniz.
Yazmayı not almayı seviyorsa ismine özel ajanda olabilir.
Bir Türk kadını klişesi atkı, hırka örebilirsiniz.![]()
Benim aklıma gelen bunlar ![]()
Ay yok canım
Eşim çok güler maalesef buna
Ben ilk kesim saçından kendim anı çerçevesi yaptım bunun için. ![]()
@TülayOzan , @Şeyma.A ,@Eğitimcianne1 @Nurr hepinize çok teşekkür ederim.
Şaşıracaksınız belki ama hepsini almışım yapmışım
Bir de bizim nişanlılık 3 yıl sürmüştü arkadaşlar askerlik, pandemi vs. yüzünden.
Zaten öncesi de var…
İstediği çok şey var elektrikli bisiklet , drone gibi şeyler onları bile aylardır beğenip alamıyor bir de benim bütçe yetmez. ![]()
Araç içi kamera alacaktı yine beğenemedi bir türlü kılı kırk yarar her elektronik alışverişte
o olabilir onu düşündüm en son ama…
Bizimkinin de uzaktan kumandalı araba hevesi var @Nurr. Anlatmıştı önceden neredeyse aynı şekilde hiç olmamış eşimin de . Nasıl unuttum bunu
Sen git onca seçenek arasından oyuncak araba al ahahh şaka gibi olacak ![]()
Ama eminim çok sevinecek ![]()
Eşimin doğum günüydü saat on iki yi geçtiği için dün dü hiç bir şey almadım o da bana almaz hiçbir zaman ben daha önce bir kaç defa hediye kutlama tarzı şeyler yapmştm ama o bnm için bişey yapmaymcs bnde yapmadım artık ilgisi var sa sznde imkânınız varsa sevdiği bi yazarın imzalı kitabını hediye edeblrsnz çok anlamlı olur bnce güzel olur
Bizimde 7 yıl sevgililik, 2.5 yıl evlilik sürecimiz var.İliski uzadıkça seçenekte azalıyor zamanla tükettiğimiz için
Uzaktan kumandali arabaya hangisinin hevesi yok ki, bizimki de çok parçalı minik LEGO robotlara, pahalı oldukça büyük su tabancalarıni falan çok sever
Kızım buyusunde su tabancasi alacağım hepimize diyor
biz çocuksu yönümüzü daha çok gösteriyoruz ama eşlerimiz hep toplumun dayattığı erkek modelinden ötürü bastırıyor, inşallah bulursunuz güzel bir araba
hazır almışken direk akülü araba alın, bebisi de koyun içine oynasın ![]()
![]()
Aynen öyle oldu bizim de
el emeği de çok şey hediye yaptım. Yaptığım ebru ile ayraç, çizim+ şiir, atkı, mendil kenarına isim işleme vs.
Romantik romantik takıldık evlenmeden önce daha bir güzeldi ![]()
Kamerasını kendi beğenip alsın yaa vazgectim ondan
Elektronik olunca ucuzuna bakmıyor pek iyisi olsun diye bekler araştırır hep.
Arabayı da buldum sanırım. Sen hangisini almıştın?
Üzüldüm.
Tabiki bu işler karşılıklı ve içten gelmeli. ![]()
Aynen öyle evlilik yıldönümümüzde es geçildi ![]()