Kol morarması acil bakın kızlar lütfen

Kızlar merhaba bebeğim 70 günlük 2. Ay kontrolünde doktorumuz kakasında hafif kan olduğunu öğrenince alerji maması başlattı bana da süt diyeti yaptıyorr bebeğimin kolu banyo sonrasi böyle 1 -2 dakika giyinene kadar dalgalı bir morarma hali alıyor doktorumuza msj attım henüz dönmedi ben de buraya sormak istedim tecrübeli annelere inşallah bir şey yoktur kalbinde falan :disappointed:

Benim bebeğimdede vardı kakasında kan banyo sonrası dediğiniz gibi giydirene kadar 1 2 dk böyle mor oluyordu sonra kendiliğinden geçti

Normal miymiş peki bir de siz alerji maması kullandınız mı alerjiden dolayı mı böyle acaba

Yok hiç kullanmadık ilaç. Morarmayı da hiç sormadım valla doktora çabucak geçtiği için

Kanına bakildimi hiç bebeğinizin kan değerlerine ilk defa görüyorum ben alerjiden dolayı böyle birşey olmasını

Akrosiyanoz deri hücrelerine kan taşıyan küçük atardamarların kasılması sonucunda genellikle ellerin, daha seyrek olarak ayakların morarması durumudur. Ellerin ve ayakların mor veya mavi renk almasına sebebiyet verebilir. Özellikle yeni doğan bebeklerde yaygın olarak görülen bir durumdur ve son derece doğaldır. Yinede gittiğinizde bir çocuk doktoruna sorun siz

Yok bakılmadı hiç doktorumuzla konultun Göğüs kalp damar doktoru görsün dedi bende içim rahat etmedi aldım götürdüm acile doktor acillik bir durum değil keyfi yerinde bebişin ama yinede kalp damar doktoru görsün dedi

Anladım yoktur inşallah bir sorun zaten ciddi bir durum olsaydı acildeki doktor bakardı canım