Kolik bebek nasıl olur yardım

Kızlar kolik bebek nasıl oluyor ya biri bana anlatsın yada başka bir şey mi var bilmiyorum nolur bir haftadır kafayı yiycem gece saat 1’den sabah 7’ye kadar sürekli çığırarak ağliyo gaz çıkartması da güzel geceleri emmede çok zorlanıyoruz dün gece saat 2’den bu sabah 8’e kadar hiç emmedi mesela kilosu da iyi doktor mamayı biraktirmişti ne güzel gündüzleri hiç bir sıkıntımız yok ne emmede ne uykuda ama gece çocuğum bambaşka bir huya bürünüyo benim de psikolojim bozuldu artk 25 günlük daha bebeğim hiç bir şey gelmiyo elimden sakinleştirmeye çalıyorum kucağımda sallıyorum evde gezdiriyorum yok ne yapsam nafile doktoroda götürdüm her şey normal dedi

Haftada üç gün üç saatten fazla süren ağlama nöbetleri varsa kolik oluyor doktorum bu şekilde tarif etmişti benim kızımda 26 günlük sizinle benzer şeyler yaşıyorum yalnız benim memede sakinleşiyor sizden farklı olarak ama sürekli kucakta tutmak çok yorucu hiç uyumuyorum bende yoruldum geçecek diye kendimi teselli ediyorum üzülmeyin sizde yalnız değilsiniz

Bir haftadir hep aynı saatte devam ediyo elimden de birşey gelmiyo artk kendimi yetersiz hissetmeye başladım

Pilates topunda hafif hafif zıplayarsk sakinleştirin.

Bu gece deneyeyim

Ben kimyon rezene anason demleyip içiyorum her gün faydası var bide gaz damlası kullan. Varsa kullandigin damlani değiştir doktor farklı bişey önerir. Bebeğin karnini ve ayaklarını sıcak tut. karnını ovala masaj yap sürekli ben öyle yakarak 4. Aya geldik şükür ayki sıkıntıları yaşadım

1 Beğeni

Emzirmeyi de yine pilates topu üzerinde deneybilirsiniz.

1 Beğeni

Evet yapıyorum o çayi ama etkisi çok kısa sürüyor gaz damlasi değilde probiyotik damla verdi doktor bu gün hem bebek hemde benim için onları deniycez iki hafta eğer devam ederse gaz damlasına geçeriz dedi

Plates topunun faydası varmis gerçekten sakinlesip uykuya daldı şu an :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Aşağı yukarı hareket anne karnını hatırlatıyormuş. Çok hızlı yapmayın bi de kafası çok sarsılmasın sabit tutun kolunuzda ya da elinizde. İşe yaramasına çok sevindim. :cherry_blossom:

1 Beğeni