Kolik bebek

4 5 sise denedim en iyi bu geldi

Su yatak cok isimi gordu
Belli yeri olsun uyutunca ayni yerde kalsin
Cit ile uyaniyo

Ben aslen samsunluyum samsunda gaziler eczanesi var ve yapma ilac konusunda cigir actilar babam gelirken getirmisti 5 6 gun duzenli kullandiktan sonra o siddetli aglamalari kesildi gazini kendi kendine cikarmaya basladi

Benim bebeğimde kolik bebek neler denedim inanın hiç birşeyin faydasını görmedim ama bu clinikid ile tanıştım ve çok faydasını gördüm denemediğim gaz damlalari yapmadığım masajlar sıcak sular salincaklar hamaklar herşeyi denedim ama olmadı sonra Instagram dan buna denk geldim denemekte fayda var dedim ve aldım inanın o kadar çok faydasını gördüm ki sabah 9 10 gibi karnına saat yonunde sürüyorum ve masaj yapıyorum sonra beline ve ayak altına sürüyorum yarım saat sonra kendisi çıkarıyor rahatlatiyor ve uyutuyor sonra ikindin 5 de tekrar yapıyorum aynı şekilde daha sonra akşam 10 veya 11 gibi yapıyorum günde 3 kez kullanılması lazım ve ben gece 12 de veya 1 de biaga damla var 5 damla veriyorum ve rahatladı biraz da olsa artık o çığlık çığlığa aglama kesildi ve uyuyor biraz da olsa tabi atak olursa biraz ağlıyor ama eskisi kadar değil rahat ettim herkese faydası olur mu bilmiyorum ama sizlere yardımcı olmak isterim alın deneyin derim cevremde benimle aynı doğum yapan ve kolik olan çok arkadaism çocuğu var aldırdım ve rahatladıklarini soyledirler sizlerde deneyebilirsiniz denemekten zarar gelmez ve tamamen bitkisel içeriği asla alerji vs yapmadı ve kokusu da güzel bu arada acı elma yağını da kullanmayın dediler doktorlar ve ebeler bana çünkü ondan bebekler vefat etmiş alerjisi olan veya ona karşı bir hassasiyet olusiyormus çocuklarda bende kullanmıştım öyle dediler hemen bıraktım

Bence bir de mama değiştirmeyi dene biz aptamil prosyneo başladık sürekli gaz ondan sonra bebelac gold kullandık hele o daha da mahvetti çocuğum gaz sancılarından uyuyamıyordu daha sonra hipp kullanmaya başladık maşallah çok rahatladı

Bende almıştım o yataktan

Hiç mama değiştirmemiştim bebelac kullanıyorun

Bugün verdim sipariş inşallah bizede fayda eder

1 Beğeni

Benim bebeğim 3 ay 11 günlük ama hala o sorun gitmedi inşallah biran önce gecer

Paşa bebek hamagi aldım bakalım işe yarayacak mı

İnşallah yarar bizde yaramadı:disappointed:

İnşallah eder denemekte fayda var ben 2. Kutuya geçtim

Trendyoldanmı almıştın

1 Beğeni

İlk kutuyu Trendyoldan aldım sonra sayfada 3 tane alana kampanya vardı sayfasından aldım zaten trendyolda kendi sayfası satıyor bir değişiklik yok yani aynı ürün aynı yerden geliyor clinikid sadece Türkiye sayfası bir tane var

Fayda etti mi mama

Merhaba ne ilacı kullandınız ? Doktor mu tavsiye etti

Aynı durumdayım durduk yere ağlıyor her şeyi yapmama rağmen sinirden ben ağlayacak duruma geldim

Aynı durumdayım 29 günlük bebeğim beni o kadar yordu ki bu durum ve tekim tek bakıyorum çocuğuma annem kayınvalidem de yanımda yok gazını çıkartmaya çalışıyorum ama ne kadar çıkarsam da kalıyor demek ki ve ağlıyor

Ablamın bebegı kolikti .6ay sürdü . Suan 1 yaşında halen anneye aşırı bagımlı ağlaması durdu ama sureklı anne kucağı istıyo .kımsede durmuyo çok zor gerçekten psikolojisi yerle bir