Konak temizliği nasıl yapılmalı

Bebeğim 2 buçuk aylık kafasıni ne zaman temizlemeliyim bıngıldağina fln zarar verirmi

Benim gibi daha geç zamana bırakmadan kafasını zeytinyağı veya hindistan cevizi yağı ile yağla beklet sonra şampuanla direk ondan sonra durula su ile. Direk su dökünce temizlemek zor oluyor. İnce tarakla geriye doğru taradığınde direk çıkıyor. Benim hatam siveno kullanırken daline geçmek oldu. Dalin güzel kokuyor ama saçı daha kötü yaptı. Arkadaşımın tavsiyesi ile mustela aldım ve şimdi tek tük var saçları da normalden daha dolgun duruyo​:melting_face::hugs:

Ben badem yağı damlattim sonra kullanilmamis yumuşak uçlu diş fırçasıyla yedirdim iyice yarım saat bekledi sonra diş fırçasıyla ters yönde hafif hafif tarafım zaten hepsi cikiyo sonr banyo yaptirdim

Canım bebeğ yağı vur ve ince dişli taraklar oluyor hanı bir falan olunca temizlemek için falan bol bol yağla kalsın biraz slmrada tara gidecek birde biz saçların 0 vurduk ondan sonra hiç olmadı

Yaşı küçük bıngıldağina zarar vermezmi

Tabiki de basınç uygulamadan hafif hafif yapmalısınız. Yagladiktan sonra tarayin minik minik. Bebek yağı da kullanabilirsiniz. Ben bebek yağı kullandım. Tarağı da ebebekte var.

Benim kızımdada konak vardı doktora götürdüm kanal şampuanıyla avantaj kremi vermişti şampuanla yıkadıktan sonra kremi sürüyordum hemen geçirdi şuan hiç konağı yok kafasında

1. Çocuğumda vardı Konak. Ben hergün zeytinyağı sürerdim yumuşardı. Fırça tarakla biraz ovardım.Her emzirmede az az elimle çekerdim o konakları. Kısa sürede bitti o konaklar.