Kucuk bir sorun

Kizlar 1 aydir tuvaletimde kucuk bocekler goruyorum. Sinek gibi sinekden daha kucuk . Adi ne bilmiyom . Gecen sene de olmustu yazin sinek ilaci sıkınca gecmisti. Simdi gecmiyorda .. kizimin bezlerini 1,5 gunde atiyorum. Kilere baktim havalandirmadan gelirse diye kilerde guve dusen birsey yok . Lavanta yag koydum kokusuna gitsin diye yine gitmiyorlar . Haftada 4 gun kopuklu kopuklu yikiyorum tuvaleti . Hala gitmiyor . Lavabo yu sadece ben kulaniyorum bir de . Yani bu ladar temiz olmasina regmen boceklerin olmasina hayret ediyorum..tuvaletin icindeki deliklerden geliyor . Acaba ust veya alt kattan mi geliyor bu bocekler . Ben bu biceklerden nasil kurtulurum acaba basina gelen var mi ?

Bende war miicik bisey demi kenlidiginden öluyo bide cok war ama

Kucuk kendiliginden oluyor mu bilmiyom . Girdigimde 3,4 tane oluyor .

Minicik ince kucucuk bisey

Bide benm ewde hamambocegi gbi ama nokta kadar kucuk kahverengi ucuyor onlardan war

Tuvalet bocegi diy aratim bundan iste :joy::face_with_peeking_eye:

Bacim havalandirmadan geliyo bunlar minik kara sinek degil bu bazen tek tuk bizimkindede oluyo

Havalandirmayi kapatim 2 gun .
tuvaletin o kucuk delikleri var ya ordan geliyir . Simdi bol geneli sinek ilaci yine sıktım baklim yine mi gelcek ..

Sivri sineğin zararsızı bu anneminde banyosunda çok oluyor havalandırmayı kapatma. Aksine nem ve rutubetli yerlerde çok oluyor

Normalde hep acik da simdi ilac sıktim bakalim yine mi ayni ya normalde yoktu son 1 aydir olmaya basladi ..rutubet yok. Nem de aklima sey geliyor temizlik bezi yerleri silince yikayip tuvalete asiyorum acaba ondan mi diycem ondan oncede vardi . Eee bunlar nasil geciyor biliyon mu ?piskoljimj bozdular.

Meyve sinegine benziyor bizde de var hatta karınca geziyo benim tuvalette yıkıyorum o kadar su dokuyorum hiç bana mısın demiyolar eksilmiyolar artiyolar hatta çokta çabuk uruyolar galiba her yerdeler çünkü yaz geldi ondan mı anlamadim

Cozum yok mu acaba .

Gitselerde geri geliyolar yazın surekli kışın hiç olmuyo çözüm ben geçici buluyorum ama onlara fayda etmiyor en fazla 2 gün olmuyolar sonra yine​:face_exhaling:

Valla 3 gun ust uste sinek ilaci sıkacagim bklm faydasi olcak mi .

Enee kız bundan bizde de turedi bu ara minnacık biseyler isiriyo mu bilmiyorum ama bide en azından yatak odama prize takılan sinekkovarlardan aldım bakalım oraya girmezler heralde ama bunlar pek ben şu kokuya gelmeyim demiyorlar psikopatgibiper

Dun sinek ilaci sıktim da sildi yok ne zaman turer bilmiyom​:joy:

Sen bu konuyu güncelle arada bide bebeği naptın sinek ilacı sıkınca, ister istemez koku gelir ya

Gece yatarken suktim sadece tuvalete . Diger odaya gelmedi kokusu ..uzakda yatak odasi .

Hee benim koridorda falan da var ya sağlam bi temizlik ve ilaçlama offf harbiden kış ayrı dert yaz ayrı dert ya bide 1. Kattayim aşağıda üzüm asmasi var hep ordan geliyor yediler cücüğümü

Teh yerum onu bn boceklere ne hacet bana yolla sen​:joy: