Kızlar bi haftadr köye annemlere gelmşm bnm evde kızım doğdğndan beri fileli banyo küvette yıkıyordum burda eski tip leğende yıkadım bugün tek başıma ilk defa yıkadım bebeğim çok ağladı dikkat etmedim sağ kulağı su içinde kalmştı aşırı korktum annem bişey olmaz bzmkiler de hep oluyordu dedi de bilemedim ne yapsam
Canim kızım 7 aylik olacak ilk zamanlar esimle yaptiryordum şimdi tek basima yaptirmaya calisiyorum arada bir esim yardim ediyor ve ben tek yaptirinca bebek kuvetine biraz su koyup yatiriyorum bazen su kulaklarini geciyor bi sorun olmadi aglamiyir belki sen ilk defa yaptigin icin korkmus olabir. Bazen korktuklari icin de aglayabilirler.
Bişey olmaz canım benik bebeğim 2 buçuk aylık sadece ilk banyosunu eşimle yaptırdım onun dışında hep kendi başıma yıkadım file kullanıyorum hatta bugünde tek başıma yıkadım benim kızımında kulağına kaçtı ama hemen yumuşak bı bezle kulağındaki suyu aldım belkide farklı bı şekilde yıkandığı için korkmustur . Kulagida ağrıyorsa 1 gün sürüyor geçer inşallah