bebeğime düğünde kullanacağım kulak tıkacı alıp kullancam kullananız var mı ne durumlarla karşılaştınız
Kı kardeşimin düğünü oldu direkt pamuk kullandım ben bir sorun da yaşamadık uyudu düğünde kızım da
Niye gerek duydunuz doktorlar direk hoparlörün yanına oturmadığı sürece sorun yok diyor biz kaç kere gittik düğüne mışıl mışıl uyudu hiç korkup etkilenmedi
Bebekleriniz kaç aylıkken gittiniz düğünlere ben 3 aylık olduğunda gitmiş olcam
Sizinki ne kadarlıktı da etkilenmedi
3.5 4 ay civarıydı ilk gittigimizde şimdi 9 ay 21 günlük 5 6 kere gittik düğünlere hatta geçenlerde konser vardı ona gittik hiç rahatsız olmadı oynadı bile gülerek
Genelde etkilenmiyolar zaten ama bebeğe bağlı birazda bazı bebekler elektrik süpürgesinden bile korkup rahatsız olabiliyor
Benim bebeğim öyle en ufak yüksek sese irkiliyor şimdi Tabi daha 2 aylıkta 3 buçuk aylıkken ne yapar bilemiyorum
o zaman daha açılıyor algısı etrafa ilgisi
Benim oglanda fark etmedi cok sadece uykusu gelince biraz huysuzlasti bebek arabasi vardi uyuttum oyle.supurgeyle de arasi bayagi elinden gelse benden cekip alip kendi supurecek
Merhaba kızım 40 günlükken düğüne gittik hiç bi sıkıntı yaşamadık hatta eğlendi bile uykusu gelincede hiç bişey yapmadan arabasında kendi kendine uyudu hoparlörlerin yanında oturmadığınız sürece bi sorun olmaz
O zaman da 3 buçuk aylıkken yani ortalama 4 aylık olcak bir sorun olmaz diyorsunuz kızlar kulak tıkacı kullanmayayım birde İstanbul’da yaşayanız var mı
Herkese çok teşekkür ederim beni ferahlattınız çok kaygıdaydm biz arabaya biniyoruz Şimdi daha 2 aylığız yüksek sesten o kadar çok korkuyor ki gözlerini açıyor