Arkadaşlar ne zaman geçtiniz külot beze ya da geçeceksiniz.
Ben o kadar geç kalmışım ki nasıl kızıyorum kendime
Arkadaşlar ne zaman geçtiniz külot beze ya da geçeceksiniz.
Ben o kadar geç kalmışım ki nasıl kızıyorum kendime
Ay ben yanlış almışım geçen hemde 100lü
ne kadarlık sizinki
Biz 11 aylık olduk daha geçmedim ama altını zor bezliyorum durmuyor kaçıyor
14 aylık oldu ben daha 1 haftadır kullanıyorum aşırı geç kalmışım valla iyi yapmışsınız ya daha rahatmış
İşte tam bu zamanlarda başladaymışım keşke ya asla durmuyodu ağlama hareket vs şimdi inanılmaz rahat ettik
Benim kızım 9 aylık altını açarken hiç durmuyor benim kızımda sürekli kıpır kıpır büyük tuvaletini yapınca hele daha zor oluyor değişimi. Siz diyince 10 11 aylık olunca geçebilirim ama nasıl rahat oluyor mu değişimi nasıl oluyor zor mu bilgilendirir misiniz
Kızım 5 ay 23 günlük benimde eşim yanlışlıkla aldı ama iyikidr almış beli saran kısım yumuşal değeri gibi bebeği yakmıyor bu sıcaklarda bn çok memnunum külot bezden
Ya şöyle bizim kız yattığı an kıyameti koparıyordu ve çok hareketli olduğu için bez sürekli kayıyordu ve artık bantını kendi açıyordu.
Mesela normal bez bacağını kesiyordu şimdi bu çok güzel sarıyor asla kaymıyor daha rahat görünüyo.
Ayaktayken bazen sadece çiş yaptıysa pıt diye yırtıp söküyorum hem altı hava alıyo hem ayaktayken yemi bezini giydiriyorum asla çıtı çıkmıyor. Büyük tuvaletini yaptığında alıyorum yatırıp zaten artık bunu sık sık yapmadığım için artık daha da sakinledi.
Keşke hareketlendiği ayakta durduğu ilk zamanlar başlasaydım. Deneyin pişman olmazsınız
Aynen bence de diğer bezle bezlerken taşar diye bantlarını çok sıkıyordum. Şimdi o kadar rahat ki hem bez değiştirdikten sonra artık daha çok hava aldırıyorum. Bel kısmı da çok güzelmiş mesela benim tereddütlerim vardı.
Ne güzel ben de keşke daha erken alsaydım
Ben sipariş vermiştim 3-4 gün önce daha dün geldi kullanmadık daha kızıma kullanmıştım ama çok rahattı. Beni düşündüren kremi nasıl sürücem bizimki çok hassas her alt değişmede krem sürüyorum yoksa kızarıyor. Kızıma kaldır poponu derdim kaldırırdı krem sürerdim demekki daha büyüktü anlıyordu oğlum anlamaz ama.
4 aylikken baslamisimdir rahat oluyor
Aslında bebde düşünüyorum artık külot bez almayı. Cırt cırtlarini tutup açıyor ![]()
Evet işte zaten o son damla oldu kıyamıyorum yazın evde sadece bezle dolaşsın diyodum hanımefendi açıyo
Mantıklı külot bezi çıkaramaz adana sıcağında mecburen klima ile oturacağız
gölgesi bile sıcak