İlk 3 ay özele götürdüm daha sonra devlete ben ilçede yaşıyorım her zaman özele gidemedim yaşadığım yerde de çok ilgilenmiyorlar ama özeldeki doktordan memnundum tam bir sonuç alamazsam dediğiniz gibi araştorma hastnesine götüreyim
Haftaya kilo kontorlü var sağlık ocağında kilo alırsa sorun yoktur diye düşünüyorum inşallah
Seni en iyi bn anlarim canım ,Dr Dr g3zio hepsnin bir şey yok demesi güvenemiyorum bu sebeple bu durumu yaşayan biri olarak bn endiselen diye dmeiyorum ama 3800 doğmuş 6 aylık 6500 az bence kuzum yani 6 ayda 2700 Gr almış evet her bebegin gelişimi kendine özgüdür lakin tedbirli olmakta fayda var ama korkulacak bir şey yoktur dur çünkü kilo almış bnm bir çok arkadaşım var çocukları bir seneye kadar kusan bu normla bir durumdur ama bunu bilmek gerekir icine sinmedi acisindan
Birde kuzum çok kusup tontis olan bebeklerde var bildiğim yani birazda genetik sanki .o zamnalar Doktorjm demişti 190 anne ile 160 annenin bebesi bir olur mu senin minnosum boyu uzun belki boyuna veiryor oda olabilri
Sorun yok evet az aldı kiloyu ve evet bebişim uzun 68 cm uzun olarak tam sınırdaymış
Hatta sınırı geçmiş galiba öyle demişlerdi
4ay 8 günlüğüz bu aralar kusması sıklaştı ama kurmaların 6. Ayda geriliycegini söylüyordu doktorlar fizyolojik reflü olabilir deniyor 2500 doğdu hatta ödemi atınca hastaneden çıkarken 2460 di kilosu şuan 5.600 doktor sınırın bir tık ustunde isim ebe sınır 50 ise siz 60 siniz demişti bana göre kilo alımı az ve kusmaya bağlamaya başladım kilo alamamasını ama ırsi ,genetikde olabilir dedi inşallah öyledir cunki canimi çok sıkıyor artık bu durum dün eşimin kuzeni doğum yaptı bebek benim oğlum dan daha tombiş duruyor
Evet bak boyu uzun maşallah
Çok sağolun yardımınız için Allah razı olsun
Bende tombik olsun istiyorum ama önce canı sağolsun gene de iyi almış bebeğiniz kilosunu yakaları çok ıslanıyor ve benim bebeğim giyinmeyi hiç sevmiyor günde en az 1 2 defa değiştiriyorum önlük takacağım bu gidişle
Bebeginiz nasıl kusuyor bilmiyoum birden mi geliyor ben kusucagini anladığım zaman hemen yan yatırıp boyun tarafına peçete vs koyuyorum
Ne demek kuzum cümlemizden rabbim esirgesin evlatlarimizi
Evet iyi
Beninkide aşırı kusuyo baştan beri hem benim üstümü batiriyo hem evi her yere kusuyor doktorda goturudm kaç defa ilaç yazmadı kilo alışı iyi diye buzim süt alerjimiz de var a
Diyeti bozarsam kan geliyor kakasindan bir de sürekli hırıltı solunum var sebebini ne bilmiyorum onun içinden götürdüm temizle deyip geçiyorlar ama temizde olsa hırıltı ve uykusunda horlama var
Ben kaç önlük degisriyorum saymıyorum bile kusmak neysede en çok canımı sıkan alerji sorunu
Evet birden geliyor ve çok sıvı azar azar geliyor ama gene de batıyor üstü
Bu alerji geçici bir şey mi acaba
Alerji kusma yapıyormuş maalesef
Bizim doğdu doğalı var daha geçmedi hergun dua ediyorum geçsin istiyorum
Sadece kusama değil bizim kakasindan kan geliyor
Oğlum fışkırarak kusardı 7 aylık olduğunda azaldı 8 aylık olduğunda çok az kusmaya başladı 12 aylık olana kadarda haftada 2-3 kusuyordu ama öyle fışkırarak değil sonra tamamen bitti çok şükür bazı bebekler 1 yaşına kadar kusar çok normal. Ama bu kakadan kan gelmesi normal değil alerji gibi gözüküyor doktora gösterdinmi?