Kuvez olayi

Bebekler kaç aydan sonra kuveze alınmaz hasta olsa bile kaçıncı ayından itibaren kuveze alınmaz mesela kırk gunluken alinirmi bilgisi olanlar yazarsa sevinirin

1 Like

Tam olarak bilmiyorm ama benm kızım 50 günlükken zatüre oldu durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alacaklarını söylemişmerdi küvez demediler o zaman

1 Like

0-28 gün arası kuveze alınır, 40 i çıktıysa çocuk yoğun bakıma alinir

1 Like

Bilmiyorum ama tahmini olarak ilk 28 gün yenidoğan geçtikleri için kuveze alinabilirler 28 günden sonra bebekler için olan yerler olur bebekyogun bakımı vs gibi

Bir aylik bebek peki aliniyormu bazı kişilere ilaç yazıp göndermişler bir aylik bebeğe bile

Bebeğin duruma ve hastalığına bağlı bir durum benim bebeğim de çok hasta oldu doğduktan sonra şiddetli ateş gripi vardı doktora gittim çok küçük demişti calpol dışında ilaç kullanma dedi bol bol emzir geçer demişti öyle yaptım geçti çok şükür burnunu sık sık temizledim

Sanmıyorum ama bebeğin hastalığına göre de değişir biz tam 28 günlükken şiddetli kusma nedeniyle acile gitmiştik lavman falan verip flim cektirmislerdi kan ve idrar tahlil istediler kanı verdik sonuç çıktı idrarı veremedik yapmamıştı bizde eve geldik

Bak bu emzirme o kadar doğru ki ben bebeğimi hiç emzirmeyi bırakmadım doğduğundan beri sadece anne sütü beslendi ve bebeğim bağışıklığı dusuk fark ediliyor emzirmesem belki daha çok hastalanır dı veya hastalığı çabuk atlatamazdi bende acaba emzirdigim için mi diye düşünüyodim bu yazdığın dusuncemi doğruları resmen aydınlandımm

Anne sütü mucizevi birşey bebeğimiz hastalandığında bile anne sütü bebeğin hastalığına göre antikor üretiyor ve daha çabuk iyleşiyor 9 aya kadar tek emzirebildim ben bebeğimi emmeyi bıraktıktan sonra sık sık hasta oluyor şimdi ne yazıkki imkanınız varken bol bol emzirin hepiniz bebişlerinizi