Lütfen bakar mısınız kontrol edip endişelenmekten uyuyamıyorum

hanımlar bebeğim 5.5 aylık son 10 gündür uykuda böyle dönüyor mızmızlanıyor bazez ağlıyor gözlerini yüzünü ovuşturuyor ama sırt üstü durmuyor pek düzelttikçe 10 dk falan durur en fazla sonrasında yine böyle sağına soluna dönüp kafasını geriye atıyor ne yapmam lazım bir rahatsızlığı mı var anlayamıyorum bilginiz var mı sizin

Benimki de hep böyle uyur dönmeye başladığını da beri anormalmiki :thinking:bilemedim bilen yazsın 13 aylik

Kaç aylıkken başladı seninki böyle uyumaya benimki daha 5.5 aylık korkuyorum da yüz üstü dönüp öyle kalır gece fark etmem diye valla uyku haram oldu bana kaç gündür tedirginim

Canım sence yatak küçük mü geliyor ona şuan reflü yatağı olduğu için beşiğini değiştiremiyorum birde sallamadan uyumuyor maalesef bundan dolayı da büyük yatağına geçemiyorum

Dönmeye başladığını dan beri genelde öyle yatar nasıl rahat ederse şuan tam böyle uyuyor mesela yatağın şekline göre tam dinemiyorlar ondan geç döndu benimki dokuz aylıkken falan başladı böyle yatmaya şimdi bile yarim dönüyor aynı blyle uataykda

Hiç korkma yatakda tür atacak daha büyükçe dönmeye başladıktan sonra kormmaya gerek yok kendimi korur ama yastık veya başka bişey koyma yatağına rahat dinebilsin

Anladım canım hiç görmemiştim böyle şaşırdım bende anormal bir durum var sandım :joy:

Yok canım zaten reflü yatağı yastık vs hiçbir şey kullanmıyorum sadece gece battaniye atıyorum üstüne oda ince peluş bişi

Artık sırt üstü yatmakdan sıkıldık karı iicn nerde rahat etti orda yatmak istiyorlar benimki besikde dönemediiği için ve sık sık emdiği için epeydir benimle uyuyor 7 aylıkken almıştım yanima kaldı alıştı besigine çok denedim ama yatmiyor

Aynen bende öyle battaniyeyle yatırıyorum yorgan orteyordum kendime cocugada orteyim dedim havalar soğudu için bide benimle uyudud icin ama rahat edemedi yorgan ağır geldi heralde sağa sola dönerken uyandı için bide sicakliyor heralde atıyor üzerinden ona battaniye kendime yorgan​:grinning_face_with_smiling_eyes: bı yatak içinde iste ikimiz nasıl uyursak

o bir köşede ben bir köşede kalın battaniyesi var ama oda terletiyor bebekler biz gibi değil sıcağı sevmiyorlar

Ay evet benimki de sürekli tekmeliyor battaniyesini ayaklarını havaya dikiyor bazen :joy: gerçekten sıcağı sevmiyorlae bazen vicdan yapıyorum acaba düşüyor mu diye ama yok sanırım biz fazla evhamlıyız :joy:

1. bebeğim benimkide aynı sırt üstü yatmayı sevmiyo fazla hep ya sağa ya sola dönüp uyur bı sıkıntı olmuyo 2. bebeğimde yüzüstü yatmayı severdi 4 aylıktan sonra hep yüzüstü yattı nasıl rahat ediyorlarsa öyle yatsinlar takmayın fazla

20 günlükten beri yüz üstü yatan bir bebeğin annesi olarak sesleniyorum sizlere :joy: salin bebeleri istedikleri gibi yatsınlar. Kendinizi düşünün bütün gece tüfek gibi dümdüz ystsaniz nasıl olur :red_question_mark:

Kafasini kaldirabildigi surece bisey olmaz

Oğlum 6 ay 14 günlük, uyku öncesi bu pozisyonu alıyor . Ben gariplik olarak görmedim açıkçası, sonrasında da uyuyor

:joy::joy: ya aslında ben daha önce hiç görmedim ondan şaşırdım acaba sırtı ve kalçası bir yeri mi ağrıyor diye düşündüm :joy: çok şükür ki varmış bizimki gibi bebeler normalmiş ya valla rahatladım

Benimki reflü yatağı olduğu için değiştirirsen daha fazla rahatsız olur diye şimdilik bıraktım ama biraz kontrol edip duruma göre bende geniş bir alana alabilirim ah bu bebişler :smiling_face_with_three_hearts::joy:

Aynen öyle yok ben takmıyorum saldım nasıl rahat ederse​:grinning_face_with_smiling_eyes:

İçim rahatladı uykuda yüzünü kapatır nefessiz kalır diye uyuyamıyordum bende :joy: ama bir arkadaşta yazmış kafasını kontrol edebiliyorsa sıkıntı olmaz diye teşekkürler

Yok sanmıyorum usumekden hasta olmazlar zaten çoğu zaman üstü açık bile uyuyor tekme atıp aciyo bizimki evin sıcaksa hiç birşey olmaz sizinkide