Bu ayın 19 2 aylık olacak bebeğim 1 haftadır ben hastanedeyim safra kesesinde taş varmış ameliyat olacakmışım Çocuğuma mama Veriyorlar ben serum aldığım için emzirmem yasakmış hastaneyede almıyorlar enfiksiyon kapar diye Ama Emdiği mamada alerji yapmış oğluma 2 aylık bebeğe hangi mama Alerji yapmaz verenler varmi
doktora götürsünler çocuk doktoru yazıyor alerjikse mamayı
hangi mamayi veriyorsunuz 3 mama ismi toplatiliyor suan heryerden o mamalari kullaniyorsaniz yapmis olabilir
Ya bu konuda bilginiz var mı konudan bağımsız haber sitelerine bakıyorum ama her biri bir şey diyor resmi olarak yayınlanan bir site var mı acaba
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah çabucak iyileşir bebeğinizle ilgilenebilirsiniz inşallah
çocuk doktoruna goturseler uygun olan mamayı söyleyecektir
Siz neler kullanıyorsunuz yani benim kızım doğdu doğalı meme reddi yaşadık çok süt sağıp verdim çok silikonla içerdim en fazla 7 ay bu süreç ilerledi ikk 6 ay anne sütü aldı net olarak yani . Sonrasında da mama vermek istedim ama bebelac bebevita kullandık almadı bebelac aldık almadı smaç da almadı en son az az vere vere aptamilalıştırdım şimdi 1 yaş 1 aylık 1.5 yaş gibi bırakacağım inşallah ama önünde daha kafadan 6 ay var ne yapmalıyım öneriniz var mı acaba
oglum suan 22 aylik 1 yasinda ben mamayida biraktim ek gidaya yogunlastim disleri erken cikmaya basladigi icin cigneme yetisi cok gucluydu herseyi yiyordu mamaya gerek duymadim kendiside cignemeyi sevdigi icin biberonu birakmisti zaten o yuzden suan mamalari hic guveilir bulmuyorum ek gidaya yogunlasin disleri azsa pure seklinde arada da pirinc unu verin daha yarari benim fikrimce cunku mamalar hic guvenli degil suan yinede karar sizin canim
Aynı durum ablamadada oldu safra kesesinden aylarca hastanede yattı ameliyat oldu o dönem bebeğine ben bakıyordum o yuzden sma kullanıyorduk onu icebiliyordu. Başka mama icmiyordu ablam ozluyordu bebeğini bebegide ablamı ozluyordu odaya bile almyorlardi bebeği enfeksiyon kapar diye bahçede görüyordu bebeğini. Şuan yeğenim 5yasinda siz bunu yazınca bı an bende paylasmak istedim bu anımı. Coooook zordu rabbim sizinde yardımcınız olsun bir an önce iyileşip bebeğinize kavuşursunuz inşallah sağlıkla..
İnanır mısınız gerçekten öyle hiç bende güvenmiyorum yani başka markaya geçsem ki reddeder gibi geliyor 6 dişi var 4 üst 2 alt yiyor taneli ama olmadı kesmeye çalışayım bende teşekkür ederim ya biyotin ilacı kullanıyor bir öğünde vermem lazım süt veya mama ile şu anlık daha meyve suyu içirmedim ama bir kaç ay içinde bıraktırırım bende
biraz duru sekilde pirinc unu yap icine muz avakado ez cok lezzetli ve doyurucu oluyor yemeklerin suyua ekmek ufala cok doyurucu olur mama verecegine corba cesitlerine ekmek dogra ufak ufak cok rahat yer canim birak mamayi bosver hem kesene hem sagliga zarar artik keseyi gectim sagligimizi tehdit ediyor resmen bol bol corba icir ekmekli hicbirseye ihtiyac duymaz