Lütfen cevap

Bebegim emiyor kucağımds dururken normal sessiz duruyor fakat Beşigine koydugumda inliyor acaba yerimi rahat degil :roll_eyes:

Doymuyor olabilir mi , cok mu küçük kucakta memede rahat ediyordur

20 günlük daha meme verdigimde de bekletiyor anlayamadim ama arada kusuyor o zamanda cok kusuyor yani baya sut geliyor

Daha 20 günlük sisizn kokunuzu istiyor olabilir mi

Benim bebeğimde 23 günlük bizde de aynı problem var birde çok aşırı ağlıyordu gazını çıkartıyorum fakat genede doktora götürdük gaz var dedi damla basladim inşallah faydası olur takip edin çok ağlıyor zor sakinlesiyor ise doktora götürün

Ama daha ilk defa bugun yapmaya basladi yoktu daha once dediğinizde de olabilir benimde aklima gelmişti

1 Beğeni

Bizdede gaz problemi var surekli sirtini oksuyorum ugrasiyorum ama bi tulri cikaramiyor cok zor çıkarıyor bende gitmeyi dusunuyorum bu sbebepten

Benim bebeğim 6 aylık bazı geceler beşikte asla ugumuyot yanıma alınca susuyor sizinkide bazen sizi özlüyordur bence :heart_eyes:

1 Beğeni

Tam bu zamanlarda güvenli bağ kurmak istiyorlar, senin kokunu arıyordur, kucağında uyusun tadını çıkar

1 Beğeni

3 ay 21 günlügüz o zamanlar aynı problem bizde de vardı saat 5 lere kadar ağlıyordu tek çare yanımda yatırmak oldu kendini güvende hissediyor bugunlerde gececek hic korkma

1 Beğeni

Bnm bebeğmde o zamanlar öyleydi sadece yanımda uyumak istiyordu ama şimdi öyle değil bnm yanımda uyumaz uyku zmnkarı saatleri yeri daha çok değişir tadını çıkarın her anın

1 Beğeni

Fazla beslenmeden de kusuyor olabılır . Bızım doktorumuz böyle demıstı

1 Beğeni

Bı götürün aklınızda kalmasin