Lütfen yardımcı olur musunuz

Kızlar kendim girip oldum büyük oğlumda olmuştu 3 aylık bebeğim emiyor ona geçer oda hasta olur die çok korkuyodum arada burunları böyle balgamlı oluyo sonra emince geçiyor ama bugün öksürmeye başladı balgamlı gibi ben mi enham yapıyorum anlamıyorum ama öyle bunun için ne yapmam gerekli geçer mi oda hasta olur mu colpal versem olur mu lütfen yardımcı olur musunuz?

Öncelikle geçmiş olsun ama hasta olmayan çocuğa Calpol verilmez kaldı ki söylediğiniz teşhisler için hiç verilmez :innocent:Eğer tıkalı gibi görünüyorsa burnunu temizleyebilirsiniz.

Calpol ağrı ve ateş için verilir hiçbir faydası olmaz. Ama burnunu sık sık temizlemenin çok faydası olur. 2-3 saatte bir tıkalı olmasa bile temizleyin. Lezyon boğaza inmiş ondan öksürüyor. Tek çaresi sık sık burun temizliği

Sık sık burnunu temizleyin arkadaşların dediği gibi. Ekstra olarak benim bebeğim öksürmeye başlayınca nexius diye markanın taşınabilir hava makinesini aldım hemen içine fizyolojik serum ekleyip bi kaç kez hava verdim. Öksürüğü kesti direk. Balgamıda bol bol emzirerek ve arada sırtını nazikçe sıvazlayarak geçirebilirsin. Odası çok sıcak ve kuru olmasın. Oda nemlendiricin varsa muhakkak onuda aç . Bebeğinin hiçbir şeyi kalmaz Allahın izniyle

temizletmiyo burnunu benimkide usuttu sadece burnu akıyordu şimdi öksürükte eklendi ben temizliyorum o agliyo ben temizliyorum o agliyo kısır döngü oldu resmen ağladıkça boğazda tahriş oldu ne yapacam bilmiyrim doktor antibiyotik verdi onuda zorla iciyo zaten bebek hastaligi çok zor :face_exhaling: 10 ay 22 gunluk

Öksürük varsa o dediğim hava makinesi iyi geliyor. İlaç koymayıp sadece fizyolojik serum koyuyosun içine. O rahatlatıyor. Bütçene uyarsa alıp deneyebilirsin. İnşallah tez vakitte iyileşir yavrun . Geçmiş olsun canım Allahım tüm bebeklere ve senin bebeğine şifa versin hiç hasta olmasınlar küçücik bedenleri ilaç görmesin​:palms_up_together:

bende hem nebulizator var hem oda nemlendirici var ikisini de kullanıyorum sıcak su koyup maskeyle veriyorum genelde bende