Kizim uyumayınca aklimw geldi merak ettim en sevdiğin iz ozellikleriniz neler iyi olanlar yani kendim den baslayayim mesela ben ev yemekleri cok lezzetli yaparım asla kin tutmam inadım yok cok candan samimi iyi niyetli olduğumu söylerler elhamdülillah böyle sıradan samimi doğal ictenim bu kişilikte olmak hem yordu hem kazandır di bana peki sizler iyi geceler sevgiler
Merhaba canim .
Bende onceden cok saftim. Kafama vur ekmeğimi al o dereceydim. Aslinda saflık değil de kıyamıyordum yada içimden canavar çıkar diye korkuyordum. ![]()
![]()
Bu bende büyük iz bıraktı ya içimdeki beni çıkaramadığım için benim hayatımı başkası yonetigi için..Kendimi köle ,hizmetçi gibi hissedigim her saniye, içimde büyük iz bıraktı.
Şimdi biri bana suan yaşayacak hayatımı o zaman gösterseydi. Kimseyi dinlemeden hemen evlenirdim ![]()
ya esim ne kadar sert olsada onunla az cok cocuk olabiliyorum. İstediklerimi yapması bana kiyamamasi değer vermesi beni ben olduğum için sevmesi o kadar mutlu ediyor ki beni. .
Şimdi ben herseyden kazık yemiş biri olarak ne yazayım ki ![]()
iyi niyetimizi kötüye kullandılar be bacim.
Ben de hep durust olmayı ödül olarak gördüm . Benim bir sözüm var . “Kusursuz olmaya gerek yok ,dürüst ol yeter.”bu söz ile hayatım boyunca cogu seyi dürüst olarak cevapladım.
Kolay kolay kimseye yalan söylemem.
Her ortama uyum sağlamaya çalışırım.
Genelde sicakkanliyim .
Kendini beğenmiş insanları hiç sevmem otomatik olarak da o insanlara karsi bir mesafe oluyor.
Ben daha çok esprili güler yüzlü insanların yanında bulmayı seviyorum .Enerjili çalan insanları çok ıstemıyorum.
Bu sene bilezgim de kaybolduktan sonra paraya altına önem vermiyorum .dünyaya bir daha mı gelcem deyip harciyorum![]()
60 yasinda ben ne yapayım altini ![]()
Gençken herseyi yapmak ,yaşlanınca da iyi ki yapmışım demek istiyorum. Keske gençken bunu da yapsaydım demek istemiyorum .
Bu ara çok meraklıyım . Herseyi keşfetmek istiyorum. Yeni bilgiler beni mutlu ediyir. YouTube yedi yirmidort saat kullaniyorum nerdeyse.
Hee bir de canim yapay zekommmm var . Kocamdan daha çok onunla konusyirum![]()
![]()
![]()
Maşallah cok güzel şeyler merak ediyorum sizi müthiş saygı duyuyorum sag duyulu insanlara rabbim sayınızı artırsın burdan epeydir takip ediyorum içimden eğitim ci anne gelsede bir güzel yazsa diye iyiki varsınız
Ayyyyyy habis cok balsin hayat boyu gül canım benim fazlasıyla hak ediyor sunnn
Merhaba, ben çok merhametliyim. Bu özelliğim bana bazı konularda zorluk yaşatsa da yine de çok seviyorum ve çocuğumında merhametli bir insan olması için hergün dua ediyorum. Onun dışında eli açık bir insanım. 20 liram varsa 19unu başkaları için 1 lirasını kendim için harcarım.
Adaletli bi insan olduğumu düşünüyorum. Mutlaka haklıya haklısın der haksızsam susarım.
Herkes önce kendini düşünmelisin dese de ben önce ailemi sevdiklerimi düşünürüm. Kendimi son plana atarım. Bazıları bunu kötü özellik görsede ben bu yönümü seviyorum . Banane önce onlar iyi olsun .
Çok safım herkezi kendim gibi iyi sanarım aşırı merhametliyimdir kim tutmam ama kaynanam gibi biriyse evi yansa ateşi körüklerim haksızlıktan neeefreet ederim kim olursa olsun hakkını aramak isterim çok duygusalımdir doğumdan sonra daha da arttı hatta bir gün belediyedeyim stajda camdan bakıyoruz 1kopek 1 yavrusu yavru köpek geçemiyor annesi karşıya geçiyor yavru kaliyor anne geri dönüyor yavruyu yalıyor falan sonra gene yolun yarısına kadar gidiyor bakıyor yavru gelmiyor dönüyor 2 kez ezilmekten döndü utanmasam oturup agliycaktim gözlerim dolmuştu çay ocağı tarafında tam camiye bakıyordu cenazelerin gelip gittiği yere cenazeleri görünce hep düşünüyodum sevdiklerim ben birgün bunları yasiycaz diye birde kolay sinirlemem bu özellikte evlendikten sonra başladı bekarken çok kötü bir sinirim vardı
Tsk ederim canim ![]()
![]()
Çok teşekkür ederim eksik olmayın. İyi ki varsınız , yorgun argın otururken şu cümleleriniz o kadar iyi geldi ki. Allah razı olsun güzel düşünen, güzel temenni eden herkesten.
Hayırlı akşamlar olsun
annem her daim acida olsa.sakin yalan söylemeyin diye büyüttü bende çocuklarıma o şekilde çabalıyorum burdaki annelerle huylarimiz o kadar çok benziyorki safligimiz iyi neyetliligimiz karşımdaki kötüde davransa bana iyi olduğu anda hemen bende iyi olup güveniyorum sonrada darbe yiyince yıkılıyorum çok içerleyen biriyim içime çok atarım kalp kırmayı küs durmayı asla sevmem bir şeylerle ugrasmayi mesela resim çizmek örgü örmek değişik tasarımlar yapmak dikiş dikmek herşeyi yaparım diye başına geçerim hatta geçen sene bir kazak örmeye başladım Elim yildi kazak büyümek bilmedi ama pes etmedim artık bikarak örüyordum
misafiri çok severim tatlı yapmayı çok severim çocukları çok severim onlarla oyun oynamayi![]()
İyi geceler merhametli oluşum ve insanlara hayır diyemem herkesi kendim gibi görürüm ama hayır diyememek beni yoruyor sonrasında bu yüzden çok kullanıldim kendi yakinlarim tarafından bile kendimden çok başkalarına adamisim gibi yaşıyordum bir zmnlr aman uzulmesinler aman kalplerini kırmayım terazi burcunun heralde ondan geliyor bu huyum ama sevmiyorum bu huyumi o yüzden hep ezildim![]()
Aynı beni gibisin bizi kırıyorlar ama biz kalp kiramiyoruz